Tävling - vinn en tegelpanna!



AVSLUTAD!
Nu är det dags för Tävling - vinn en tegelpanna!
Det är tegelpannan på bilden du har chansen att vinna. Jag pryder mitt hem med mina tegelpannor lite överallt, på hyllor, väggar, altanen, trädgården och även ute på framsidan av vårt hus. Vackra budskap att läsa och njuta av varje dag.

Du behöver inte ha en egen blogg för att medverka - ALLA kan vara med! Tävlingen pågår t.o.m den 17 juni. Vinnaren presenteras här på bloggen den 18 juni. 

Vill du vara med gör du så här:
1 lott om du skriver var du skulle placera tegelpannan.
+ 1 lott om du gillar Vita Hemligheter på Facebook eller Bloglovin.
+ 1 lott om du länkar med tävlingsbilden i din blogg.
+ 1 lott om du delar tävlingen på Facebook.

Sätt igång och samla lotter så ni har STOR chans att vinna!!
Skriv i kommentaren hur många lotter du tar. Har du ingen blogg skriv med din mejladress så jag kan kontakta dig om du vinner, eller mejla mig på emmasverkstad@gmail.com

Lycka till!
Tävlingskram

Det här är allt ni får se...




Köket börjar ta form....men det här är allt ni får se för tillfället. Jag har fogat kaklet vilket jag faktiskt tyckte var svårare än själva kaklingen, nästan alla träväggar är färdigmålade och ett hyllplan har kommit upp. Jag köpte den söta lilla krukan med violer i igår som en slags "invigningsblomma" då jag trodde köket skulle bli helt färdigt i går kväll men så tyckte jag hyllplanen blev för djupa så sambon ska köpa hem nya idag. Men ni vet ju hur ivrig man är att få börja ställa saker på plats, flytta runt, pynta, ändra och så flytta runt igen:)
Blomman är på plats men invigningen är tillfälligt framflyttad.

Hoppas ni har en bra dag
Kökskram

Jag har fastnat i träsket....






Fick för mig att göra en kupa (typ) av hönsnät och sätta runt de söta små violerna, det är ju tryggt att veta att de inte rymmer.
Idag medans vi har en riktig "inneslöardag" utkämpar jag en "andningskamp", jag har fastnat träsket: -blivit-beroende-och-kan-inte-vara-utan-nässpray-efter-en-förkylningstäppa. Jag kämpar idag för att inte ta nässpray utan snyter mig ständigt för att försöka bli av med täppet, så istället går jag runt med röd näsa och krackelerade läppar av att jag andas med munnen för att förhindra syrebrist. Visst är det härligt när dagen bjuder på en utmaning och idag är det min näsa som utmanar mig:)

Bästa dagen till er alla
Täpptkram

100%





Ikväll får ni se lampan jag köpte i förra veckan som jag så väldigt mycket "behövde". Hittade den på Rum Interiör som just nu har konkursrea, den hade kostat 699kr men jag gav 210kr för den. Jag tvekade och gick en bra stund och sneglade på den enda kartongen som fanns kvar, men så efter ett par varv så tyckte jag faktiskt att den ropade, 
-TA MIG, TA MIG, TA MIG!!
Så då tog jag den:) och jag är väldigt nöjd med den.

Idag har jag för första gången kaklat och det gick faktiskt riktigt bra. Det blev kanske inte 100% perfekt men jag 100% nöjd och kaklet sitter fortfarande kvar och jag har gjort det helt själv....hör ni hur jag sträcker på mig lite;) Nu fattas bara fogning, en strykning till av träväggen och köpa hyllor och sätta upp.

Utlottningen av tegelpannan kommer att starta i veckan och enligt era röster på Facebook så verkar det luta åt den med texten: "Dröm om morgondagen, minns gårdagen, lev idag". Håll ut....snart kör vi igång!

Och så vill jag återigen säga hur tacksam jag är för att ni kikar in hos mig och hur mycket jag uppskattar alla fina kommentarer, jag hinner tyvärr inte lämna spår efter mig så ofta som jag skulle vilja.

Önskar er alla en trevlig kväll
100%kram


Omröstning


Utlottning av en tegelpanna kommer att dra igång i veckan!
Det pågår en liten omröstning på  Vita Hemligheters Facebooksida om vilken text ni tycker bäst om, just nu verkar det luta åt den i mitten. Var med och tyck till....den kan ju bli din!

Trevlig söndagkväll
Röstkram

Morsdag!




Jag önskar alla mammor en underbar morsdag!
Och tack alla ni som kikar in hos mig jag är så tacksam, ni är bäst:)

Ha det gott
Morsdagkram

Dessa fantastiska syréner





Ahhhh...vad tusan, jag fixade mig en egen liten morsdagbukett dessutom dagen innan morsdag...ja ja ja det är väl inte så noga och det är ju bra att ligga steget före eller hur;)
Man vill ju inte missa att ta in några av dessa fantastiska syréner innan de blommar över, det doftar ljuvligt i hela huset och de har en suverän förmåga att dölja skitdoften från Ellas blöjor som inte doftar riktigt lika ljuvligt.
På tal om blöjor, ni har väl sett Liberos blöjreklam Libero Spring Collection 2012, hur söt är inte den!

Nu önskar jag er alla en ljuvlig lördag
Doftkram

Vårat lilla busfrö



Idag har då verkligen inte varit någon vanlig dag....för det har varit Ellas födelsedag!
Kan inte fatta att vårat lilla busfrö redan blivit 2år och tänk att man kan älska någon så mycket att det gör ont i hela kroppen.

Grattis älskade lilla Ella som nu sitter bokad framför tvn och tittar på "Let´s dance" och klappar händerna så fort de dansar.

Önskar alla en go fredag
Ellakram

Utlottning





Butiken Soluppgången har en utlottning av ett likadant "New York" kuddfodral som jag har i min soffa. Gå in på Soluppgångens Facebooksida och var med i utlottningen av kuddfodralet där även en av mina bilder finns med:) Och så är 25% i nätbutiken, sista dagen idag! Själv tänkte jag kika runt lite och se om jag kan klicka hem mig några fina saker:)

Och ni glömmer väl inte Vita Hemligheters Facebooksida, det är endast 2st kvar till 200 gillare och jag kan börja planera en utlottning!

Solig fredag på er
Gillakram

"Dåligt"






Blommorna på Bellisen är så stora och tunga att de hänger.

Jag önskade mig en lampa när jag fyllde år för tre veckor sedan....(jag har ju så otroligt "dåligt" med lampor) i alla fall så har jag nu fått den, den kommer från Mio möbler. När sambon var där och skulle köpa den till mig så hade Mio i Kalmar inte tagit hem just denna lampa...men det fick det bli ändring på, det Emma vill ha.....och vilken himla tur med tanke på att jag har så "dåligt" med lampor.
Jag kan för övrigt tala om att jag köpte mig en till ny lampa häromdagen just för att jag har så jäkla "dåligt" med lampor!

Nu måste vi snabba oss på ut i solen och njuta!
Lampkram

Familj på grönbete


Den blomstertid nu kommer......



Världens finaste Sigge som fick ställa upp och vara kossa då Ella matade honom med gräs....sötaste kossa jag har sett i alla fall:)





I väntan på glassbilen.

Vilket underbart väder vi har, nästan 20 grader i skuggan. Igår var vi en familj på grönbete, vi var ute hela dagen och njöt i det fina vädret tjejerna plockade blommor och Sigge åt gräs.
-Han kan ju vara gräsklippare! Tyckte Phoebe.
-Ja.....eller inte, kan jag tycka.

På morgonen var vi hos specialistläkaren (kirurgen) med Ella för ett återbesök av hennes knöl på halsen (ni som inte hängt med kan läsa HÄR och HÄR) där vi fick goda nyheter att knölen blivit mindre, den var inte helt borta men det var mycket bra att den minskat, nu ska vi bara hålla koll så att den inte växer igen. Det firade vi ju såklart med att handla glass av glassbilen och det var två förväntansfulla tjejer som satt på trappen och väntade läääänge!

Ta hand om er
Familjekram

Smått kaotiskt





Dynor och bäddar som är speciellt för hundar är ganska dyra tycker jag så istället har jag köpt en madrass för spjälsäng på Ikea, 249kr inkl. avtagbart madrasskydd som man lätt kan ta bort och tvätta. Mjuk och go för Sigge att sova på:)

Idag var det dags för Phoebes 4års-kontroll och även om det bara innebär vikt, mätning, synkontroll och kika på några bilder så var det smått kaotiskt. Så fort det handlar om människor i vita rockar så blir hon så rädd att det ska hända något hemskt och får panik. Phoebe skrek och till slut skrek Ella också helt utan anledning och när vi till slut var klara skrek vi alla Jaaaaaaaaa!!!! och ramlade ut från det lilla rummet.

Tack för alla råd om kakel, jag åkte till stan för att kolla in de olika varianterna och bestämde mig för blankt vitt, rektangulärt med fasade kanter....tror jag;) Vad tycker ni om fasade kanter?

Hoppas ni haft en bra måndag
Skrik-kram

Prylar



Några av de mindre tegelpannorna som jag hade med mig på dagens loppis. 

Tyvärr...eller det ska man kanske inte säga för det är ju underbart att det är fint väder, men det bidrog nog till att det var väldigt dåligt med folk på loppisen så jag fick nästan med mig alla prylar hem igen.
Och när jag kom hem trött, svettig, fortfarande lite förkyld och fortfarande bilen full av prylar så stod sambon i köket med ett brett leende på läpparna, welcome home honey....han hade rivit ner överskåpen så hela köket var fullt av, guess what.....prylar!

Nu är det snart dags att kakla väggen över diskbänken, jag har bestämt mig för vitt kakel men frågan är om det ska vara matt eller blankt, vilket är snyggast och passar bäst i ett lantligt kök och vilket är mest praktiskt? Vad tycker ni? Vad har ni för kakel?

Trevlig kväll
Prylkram

Snörvel snörvel...



Doptavla klar och levererad.

Snörvel snörvel......jag är snorig, hostig och har feber,
-bläääää för att vara sjuk.
 Och jag har två små tjejer som idag säger,
- Blääääää....för vår tråkiga mamma, som inte orkar någonting!
Känns ju hemskt att behöva använda tvn som barnvakt, men vad ska man göra!
Ja det här var nog allt jag orkade skriva idag nu ska jag återgå till att nysa, snyta mig och tycka förskräckligt synd om mig själv.

Trevlig fredag på er
Atjhookram

Puhh....säger jag bara!!




Är det någon som vet vad blomman jag har i fönstret heter? Bladen påminner lite om pelargon, jag har haft den ganska länge och den har varit otroligt tålig och blommat om flera gånger men jag har ingen aning om vad den heter.

Puhh....säger jag bara!! Idag har jag jobbat hårt med städning, tvättning, sängklädesbytning och trädgårdsarbete....och just därför tackar jag idag för att vi har ett litet hus:)
Ikväll ska jag in till stora staden på pubrunda, herregud det var så många år sen jag var ute att jag knappt har någon aning om hur det går till. Puhh.....säger jag bara, tur att jag har min mamma med mig!!
Så ser ni någon förvirrad, vilsen och smått skräckslagen människa på stan ikväll....så skulle det faktiskt kunna vara jag.

Trevlig kväll
Puhh...kram