Jag kliver ur min svarta och vita box...

 
Tapet Midbec, Elements

 
Tapeter Boråstapeter Happy


 
Tapeter, Midbec Miss Print

 
Nyhet från Boråstapeter Mineral, Tapeter i flera underbara färgskalor

 
Tapet med krona och ränder, Boråstapeter Marstrand

 
Gammelfarmor Veras soffa hjälper till på Curts Färg

 
Tapet, Midbec Boutique
 
Jag står på jobbet, lassar upp bänken full med tapetkartor, bläddrar och dreglar lite grann, rullar ut bobiner och begrundar.....och tänker att det nog är dags att tapetsera om hemma någonstans, det var ju ett par veckor sedan. Och jag har bestämt mig för att det får bli hallen på framsidan som blir nästa offer och får nu krympa med ytterligare någon millimeter och tapeten jag har bestämt mig för är den på sista bilden, Midbec Boutique. Jag kliver ur min svarta och vita box och vågar mig på en riktigt häftig tapet med mässingsfärgad botten, oranga och rosa trädstammar och gröna trädkronor.
 
Min plånbok tycker inte om mitt jobb men jag älskar det.....
och jag säger det igen, man ska inte vara rädd för att tapetsera ofta!
 
Ha det gott vänner!
Tapetkram


En bukett rabarberblommor





Blommorna som stora och ståtliga växer i rabarberhobbarna ser man ju som ogräs och ska dras bort annars tar de näring från själva rabarberna. Men man behöver absolut inte kasta dem direkt, utan de är faktiskt riktigt fina att plocka in och sätta i en vas på bordet....en bukett rabarberblommor på bordet är inte fy skam, billigt, grönt och lite annorlunda. Den randiga duken på bordet är egentligen en kökshandduk och kommer från Ica.

Den rosa tulpanen fick jag av grannen, som har dessa otroligt vackra tulpaner med frasiga kanter i sin trädgård.

Hoppas ni haft en fin dag
Rabarberkram

Stor Ella & Lill Ella



I lördags fyllde våran lilla Ella 3 år.
Med frisyr som en nykläckt liten kyckling sitter hon här i sängen på lördagsmorgonen och visar glatt upp sin nya Mimmikeps. Men gladast blev hon nog för den rosa cykeln (som var det hon önskat sig allra mest) som hon fick av mormor igår, till Gammelfarfar Sten sa hon med glittrande ögon, medans hon klappade på cykelns sadel:
-"Den här cykeln är inte för små bäbisar!"

"Stor Ella" & "Lill Ella"
Så i kväll fick jag beskedet att farfars syster Ella, som just våran lilla Ella är döpt efter gick bort idag på förmiddagen. En helt fantastisk människa och släkting som tyvärr lämnat oss,
♥ Vila i frid ♥ 

Det får en att tänka, ta vara på livet.....

Sköt om er allihopa
Ellakram

I regn å rusk...







I regn å rusk bombarderar vi idag våra huvuden med bilder på blommor från tidigare somrar. Första bilden kan jag knappt se mig mätt på, tycker nästan att man bara av bilden kan känna solens strålar och bilden med hundkexen ger mig riktig sommarkänsla, jag tycker denna enkla blommar som finns överallt i vägkanterna på sommaren är så fin. 

En ny vecka har redan dragit igång men jag känner att jag inte riktigt hunnit med, jag är just nu lite lätt stressad och ligger inte alls i fas med mina planer och sysslor....jobbet, färdigställa tegelpannor för att avsluta/pausa verksamheten, barnen, hemmet, trädgården, hushållsarbetet, bloggandet.....Hur hinner ni med allt!?

Med regnjacka och gummistövlar på, önskar jag en bra dag!
Regnkram


Jag tar paus från allt!



Idag är en sån där dag då absolut ingenting blir gjort. Tänkt flera gånger att jag kanske skulle ta och sätta igång med.....näää det blir liksom inte av.  Jag tar paus från allt och fikar med mina små prinsessor och päser i solen istället, det ska jag nog kunna få gjort!

Hoppas ni alla har en riktigt fin fredag!
Pauskram

Ljusstakar & blommor





Randig tapet, Midbec Casablanca.


Fick dessa fina ljusstakar av mina svärföräldrar när jag fyllde år, väldigt charmiga i olika storlekar och modeller, ljusstakarna är från Hjärterum i Borås.
Jag fick även en blomma i födelsedagspresent där två blommor hade gått av i bilresan men jag hade inte hjärta att kasta dem för de är ju fortfarande lika vackra, så lite vatten i Rif-skålen och där ligger de nu och simmar och har det gott.

Önskar er en fin dag!
Hjärtekram

Ett å annat....




Det kommer många mail med förfrågningar och önskemål om vad som kan tänkas visas upp på här på bloggen, olika förslag på samarbeten som tydligen är "passande" på min blogg. Jag vet inte hur man ser ett passande och relaterande samband med nätcasino och min blogg, visst kan man vrida å vända på allt för att kanske hitta en liten liten röd tråd....men nej jag har svårt att se den!
Har bland annat även fått mail om att jag borde vara "tacksam" över att få dela med mig av ett företags artiklar (alltså typ tidningsartikel för att de så hjärtligt ville sprida kunskap) helt gratis, "utvald" som jag var.

Ja många konstiga mail blir det och de allra flesta åker i papperskorgen, men så trillar det in ett å annat som är faktiskt är riktigt intressanta, givande och bra tips, som t.ex. den här serien Blomsterflickan som jag inte hade en aning om. En söt liten komedi-serie från Pockentertainment med en hel del kända ansikten som t.ex. Olle Sarri och Cissi Fors, som jag båda gillar, jag kanske inte skrattar ihjäl mig direkt men det räcker lite med att se Olle Sarri i cykeldräkt för att jag ska dra på smilbandet och vilja se hela serien.

Och det är när jag får såna här bra tips som tilltalar mig, det är då jag delar med mig av dem till er:)

Ha det gott i solen!
Blomsterkram

Stark. Kämpa. Aldrig ge upp!




Tegelpanna med Starka ord.....
Stark. Kämpa. Aldrig ge upp! Viktigt men inte alltid så lätt.
När jag kämpar med något och tycker det är jobbigt kan jag känna att hela världen faller samman, jag kan hamna som i en dvala och begrunda mitt problem, hinder eller nedstämdhet för att sen sakta ta mig upp igen och tänka, Jag lever bara en gång och det ska banne mig bli som jag vill, bara jag är stark, kämpar och aldrig ger upp!

Önskar er en härlig kväll!
Stark-kram

Vita barpallar


Barpallar från Tusent.



Halloj finingar!
Ny vecka, nya skratt, nya utmaningar 
och nya pallar!



Muggställning / mugghållare från Holmbytorp



Mugg från City Gross.


Nu har jag äntligen fått hem ett par vita barpallar, kanske kommer ni ihåg historien om de förra "vita" barpallarna som gick så där bra och fick skickas tillbaka. Efter att letat efter nya hittade jag helt plötsligt nätbutiken Tusent.se och dessa pallar som faktiskt kostade nästan hälften så mycket som de andra, det var mycket bättre mått på dem, stapelbara och dessutom när jag packade upp dem efter att de levererats på endast 4 dagar så upptäckte jag att dynor medföljde.....surprise! 
Pallarna är riktigt fina och jag är jättenöjd, jag kommer med all säkerhet att handla från tusent.se igen och jag kan verkligen rekommendera dem, bra service och snabb leveranstid och fina möbler och prylar till bra priser.

Jag hoppas ni haft en bra start på veckan!
Pallkram

Söndagstänk!


 Lite söndagspanna, söndagsbild och söndagstänk!
Idag tänker vi på de här orden och förgyller dagen med massor av liv, skratt, glädje och sol.

"Fyll inte ditt liv med dagar fyll dina dagar med liv"

Trevlig söndag!
Glädjekram

Härlig lördag!


Hoppas ni har en riktigt härlig lördag!
Det har vi, ute i det fina vädret....och ibland spirar även syskonkärleken och man bara måste krama sin syster.

Trevlig lördag på er!
Kramkram

Mediatränad och fotogenique...


Nybro Extra 24 april 2013


Barometern 2 maj 2013


Fokuserat maj 2013


Ja då har man varit med i ett visst antal tidningar den senaste tiden så nu är jag van vid intervjuer och kamerans blixtar, jag som annars alltid är den som befinner mig bakom kameran och fotar själv känner mig nu riktigt "mediatränad" och fotogenique, hahaha eller ja typ;)

Den sista tidningen, magasinet Fokserat kommer ut ca.sex gånger/år. Ett jättefint och snyggt magasin som i detta nummer handlar om hem, inredning och design med flera "hemma hos reportage" och "göra om hemma tips".
Hemsida: Fokuserat.com.

Nja, jag får nog säga att det är skönt att vara den som är bakom kameran igen, även om jag härom kvällen när det åskade och blixtrade ute for upp ur soffan drog handen genom håret och klistrade på ett sprudlande leende och poserade för "Tors tidning" av ren reflex;) Nä jag trivs bättre bakom kameran där det är lugnt och mörkt och jag själv får bestämma/ställa in fokus!

Och nu bestämmer jag att vi ställer in fokus på fredagsmyset...
Önskar er alla en ljuvlig fredag!
Blixtkram

Phoebe


Phoebe


För fem år sedan kom den bestämda lilla damen Phoebe till världen.
För fem år sedan slog jag barnmorskan i huvudet med lustgasslangen då jag tyckte hon var alldeles för dryg med att ge den till mig, jag svamlade om Bearded collies till narkosläkaren när han undrade om jag visste vad det var för kön och jag trodde att jag aldrig att jag skulle klara av förlossningen. Men bråttom hade hon och jag har aldrig känt sån lycka som när hon kom ut och vi äntligen fick träffa vår lilla bebis.
Gränslös kärlek, fullständig lycka och samtidigt rädsla över det enorma ansvar som väntar. Jag minns att det kändes som om mitt hjärta skulle sprängas av all kärlek till detta lilla liv vilket var så överväldigande att jag ofta grät.
Idag fyller vår lilla bebis 5år, hon har fortfarande bråttom och har absolut inget tålamod (precis som mamma). Ibland driver hon oss till vansinne, ibland till skratt och så får hon oss att göra det där awww-ljudet och titta på henne med grumliga ögon som är fulla med gränslös kärlek.

Grattis på födelsedagen älskade Phoebe!

Trevlig dag allihopa!
Phoebekram

Number nine!






Number nine!

Nya muggar köpta på City Gross för 15 kr/st...I like! De fanns i flera olika färger och nummer, men då jag gillar svart å vitt så fick det bli det till sambon och mig. Tjejerna fick varsin gul och lila med nummer 5 och 3, precis som deras ålder.

Önskar er alla en riktigt härlig dag i solen!
Muggkram

IKEA PS SVARVA


Fick den här fina golvlampan i födelsedagspresent igår av sambon och barnen, lampan heter IKEA PS SVARVA och är då såklart från IKEA.
Idag njuter vi av solen och värmen!

Trevlig lördag på er!
Lampkram

Dubbel oj!


"Dubbel aj" (som tjejerna lärt mig att Långben säger) vad det är skralt med inlägg här för tillfället. 
Och Dubbel oj det är den 3 maj idag och tydligen min födelsedag, tiden går så fort och man reflekterar inte så mycket över sin egna födelsedag längre. Faktum är att jag inte hade en tanke på det förrän jag tog min mobil från sängbordet idag och fick se ett sprudlande glatt grattis-sms från en vän som jag tänkte "Ja visst ja det stämmer ju"
Så väl medveten om dagens innebörd nynnar jag nu på melodin "Idag är ingen vanlig dag för det är Emmas födelsedag" och förväntar jag mig ett hejdundrade partaj, travar av paket och den gräddigaste tårta som finns!;) 

Önskar er en riktigt fin dag!
Födelsedagskram