Kontor/arbetsrum


Härligt inspirerande bilder på kontor/arbetsrum. Alla bilder kommer från Pinterest.com.
Många riktigt bra idéer på dessa kontor, vet inte om jag skulle få mer gjort men nog skulle jag trivas.

Kram

Supersnygg eller superhjälte?

Fiffig lösning, om än lite jobbig.


Lisa Bengtsson med sina härliga taxar.

Batman?


Jag stannar kvar på ämnet posters. Alla dessa hittade jag hos confidentliving.se.
Roliga bilder med kaxiga texter, man måste ha mycket humor i livet för hur roligt vore det att gå runt och vara allvarlig hela tiden. Jag tycker om den oseriösa bubblan där man får tramsa, fåna sig, spåra ur och driva ett ämne till dess yttersta gräns av dumhet, skratta så det gör ont i magen och tårarna sprutar 
Min favorit bland bilderna är hjälten "Saving Gotham City". För vem har sagt att en superhjälte ska vara supersnygg? I en nödsituation tar jag vilken hjälte som helst och lyckas han dessutom sätta dit boven med de skraniga armarna så kan man ju inte bli annat än imponerad!

Kram

Do more of what makes you happy




Det finns otroligt många posters med alla möjliga festliga texter och bilder att hitta. Jag har kommit på att det inte bara är kuddarna eller tygerna här hemma som jag snabbt och lätt kan byta ut efter tycke, smak eller humör. Utan även innehållet i mina ramar kan få spegla humör, tänk och förnya väggarna. Siffror har jag alltid tyckt om, vykortet i den lilla ramen har jag hittat på Lagerhaus med texten "Do more of what makes you happy" och varför egentligen göra något annat...än just det som gör dig lycklig?
Den stora tavlan har jag gjort själv med en bit tapet som bakgrund och placerat siffror framför.

Fin fredag på er!
Kram