Påsk





Sparsamt påskpyntat här hemma i år, ris med bara några få fjädrar i fick räcka. En hortensia istället för påskliljor då jag inte är så mycket för just påskliljor.
Det blir lite längre mellanrum mellan inläggen på bloggen numera då jag är mer aktiv på Instagram, följ mig där: emmas_hem och se vad jag gör varje dag!

Hoppas ni har en riktigt härlig påsk!
Kram

Vardagsrummet




Vardagsrummet som jag snart hoppas får tiden till att tapetsera om i. 
Det är mycket jag vill ändra på här inne, skåpet på väggen känner jag har gjort sitt och när det blir nya tapeter så kommer det nog inte upp igen. Sofforna är lite halvtrasiga och måste bytas ut, trägolven måste göras om. 
Men så var det ju det här med tid...dessutom när man tapetserat en hel dag på jobbet är man inte jättesugen på att fortsätta hemma.

Trevlig kväll!
Kram 

Hjärtligt fin fredag

                                                 ♥
Så var det fredag igen, veckorna går så rasandes fort!
Den här veckan har jag bland annat jobbat med det otroligt roliga uppdraget med tapet och färgsättning till ett trapphus i retrostil. Nästa vecka blir det nytt spännande uppdrag.  Mer av mitt arbete hittar ni på HÄR.
Här hemma har jag äntligen fått upp lamporna i koppar över bänken i köket, just nu tycker jag det ser lite konstigt ut med de stora "glasbollarna" över bänken, men jag vänjer mig nog.
Hoppas ni får en riktigt fin fredag allihopa!

♥Kram