Fynd hos mamma

Som ni vet har ju barnen och jag spenderat dagen hemma hos min mamma. Tjejerna har varit på glatt humör hela dagen eftersom hos mormor är det alltid roligt och de vill aldrig åka hem. Phoebe hade på sig sin "Jag har världens bästa mormor" t-shirt så klart.
Mormors egna lilla hejarklack!
Det finns så mycket leksaker här hemma men de är aldrig roliga, men hos mormor där det finns några skedar, fat, en gammal docka med hockeyfrilla, kuddar och en trappstol är det så himla roligt...konstigt.

I alla fall så har det varit en bra dag och jag fyndade ett par av mina gamla barnskor, så söta och de fick följa med hem. Jag hoppas på att kanske fynda lite mer, vet att det ska finnas fler små skor och hattar om de inte blivit kastade.

De fick ta plats på den lilla hyllan i hallen, tillsammans med "This´n That" lådan som står på bordet och innehåller små minnen. Skorna blir ytterligare två vackra minnen.
Se mer av "This´n That" lådan HärSandalerna har både min bror och jag haft

Mina första klackskor, prislappen sitter kvar i dem (89,90) så jag har nog inte direkt slitit ut dem

Nu ska jag ta mig lite kvällsgott, flippa lite på tv:n innan jag kastar mig i bingen!

Ha en bra kväll alla goingar!
Kram


7 kommentarer:

 1. Åh, så söta. Ja det är härligt med fyndställen eller hur. Att man inte tänkte på de när man var yngre. Så mycketsom kastats i flyttar osv. Må så gott..

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 2. God kväll, vad mysigt att få en sådan dag tillsammans:) Och sandalerna är ju bara för söta. Kan se er springa runt i dem för länge sedan, hihi.
  Nu är de nog glada att få titta fram:)
  Sov gott / Nettan

  SvaraRadera
 3. Vilka söta skor, förstår att de fick följa med hem! Mina barn höll på att skratta ihjäl sej när vi hittade mina skridskor som jag hade när jag var liten. Två skenor som man spänner fast runt stövlarna med läderremmar... Charmiga, tyckte jag... //kram maria

  SvaraRadera
 4. ja man kan hitta mycket roligt då man är hos mamma och kikar runt:) kram och ha en bra dag

  SvaraRadera
 5. Så himla roliga minnen att ha. De små skorna är bedårande! :)

  Jag minns också från när jag var liten att det var spännande att hälsa på hos mormor och morfar för där fanns det så mycket spännande saker att titta på.

  Jag önskar dig en fin dag!
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 6. dagens blogg på min blogg idag, 3 vinnare - länkade 3 gånger, kika in och anmäl dig! :D

  förlåt om du inte gillar sånt här!

  SvaraRadera
 7. Tack för din fina kommentar!

  Måste säga att jag är glad att jag fick upptäcka din blogg med allt fint o inspirerande innehåll.

  Trevlig sommar!!

  SvaraRadera