Lite nytt i köket

Det har kommit upp ett nytt gammalt fönster i köket.
Fönstret kommer från min Verkstad där jag slipat och målat det. Ett sprucket fönster fick jag plocka ur, hade egentligen tänkt plocka bort alla fönster och göra en griffeltavla av hela men just nu behöll jag det så här och skruvade dit en paradhylla på det istället.

Vi får se hur länge....snart kanske jag gör om det igen just nu känner jag mig nöjd ialla fall!


Rosa handduk med blommor kommer från Ellis CornerÄlskar de små detaljerna som t.ex. att låset till fönsterhaken sitter kvar. 

Hoppas ni haft en bra dag, här har vi varit "busy" idag Phoebe och jag som har städat och svabbat golven. Hon tycker det är så himla roligt, hon har svingat hejdlöst med moppen här inne. Ett tag hade vi en liten pool i matrummet och vid ett tillfälle fick jag se henne stå å svabba soffbordet, hmmmm.....man kan ju inte annat än å skratta!!

Ha en underbar kväll!
Kram

&....vi är med och tävlar i Sveriges charmigaste hem. Så snälla ni, tycker ni om vårt hem :) gå gärna in och

Dubbelkram!

2 kommentarer:

  1. Åååå vad söta handdukar.Bara så himla fin.Ha det gott.Kraaam Rita ♥

    SvaraRadera
  2. Hej! Skulle som sagt lämna en liten kommentar. Jag måste bara BEUNDRA dig för att din lilla tjej heter PHOEBE, för jag älskar det namnet och har funderat att själv döpa min flicka till det när jag nångång får en. Jag undrar bara, varifrån fick du inspiration till namnet? Jag har nämligen tv-serien Friends bakom öronen och därmed Phoebe är min favorit karaktär.

    Avgudar inredning, är bara 16 men planerar att gå en inredningsutbildning. Har du inredning som ditt yrke?

    Tacksam för svar. EN ljuvlig blogg du har med massa inspiration och bilder! KEEP UP THE GOOD WORK! KRAM!

    SvaraRadera