Nyckeln till förvaring

Nu sitter jag ganska nöjd med en kopp kaffe framför mig!
Jag har nämligen fått garderoben färdigmålad, det känns väldigt skönt och nu kan man äntligen få börja fundera på hyllor som ska upp och vad för belysning som kan funka därinne i min lilla "krypincloset".
Det är lite småfix till som måste göras och kan jag kan säga att det blir verkligen inget mästerverk, fast det är jag inte ute efter heller. Jag vill bara ha en bra fungerande garderob...den enda, vi har ingen annan och med tanke på vår förvaringsbrist så säger jag....ÄNTLIGEN!

Det ska bli trevligt att få hänga lite av mina kläder sen tänkte jag också att det blir lite förvaring av kuddar och plädar. Hattaskarna där jag har mina hattar och scarfar får nog även de ta plats i garderoben.
Garderoben...nyckeln till förvaring!

Jag har ju då börjat med att skriva listor på allt som måste göras för att få mer kontroll, vilket gör mig lite lugnare och mindre stressad och det så skönt när man får stryka något från listan:

 • Garderob målad, check
 • Vita slingor i håret, check
 • Vita fräknar i ansiktet, check
 • Blåsor i höger hand, check

Nu fortsätter dagen med lite röjning på nedervåningen, för medans jag var i garderoben och målade levde barnen och sambon rövare här nere! Ser ut som ett bombnedslag, men det gör inget för jag är redan nöjd med min dag.


Hoppas ni har en bra lördag allihopa!
Vit målarfärgskram!3 kommentarer:

 1. Hihi - jag gillar din idé med "krypincloset"! =) Underbara foton du tar, kikar ofta in här hos dig för att få lite inspiration, ja MYCKET inpiration menar jag ju! ;) Du är säkert fin i dina vita slingor, själv la jag till med röda efter veckans husmålning, hihi!
  Ha en fin dag, vännen.

  kram kram

  SvaraRadera
 2. Vad härligt att snart få flytta in i en ny garderob. Här behövs en med.....STOR! Ska nog bli nåt tag

  Kram Teres

  SvaraRadera
 3. Ja ibland får man vara nöjd me det lilla eller hur??Tror de kommer bli kanon jag. Förstår att du är snygg med din nya vita stil, slingor och fräknar, hihi. Ja det är ganska ofta man har vita slingor. Ha nu en skön lördagskväll...

  Kram Lisa

  SvaraRadera