Flytta, flytta, flytta......

Ja ni vet ju hur det är....man springer omkring här hemma och flyttar ständigt på prylar, studerar, funderar, tänker om och flyttar på det igen!
Till råga på allt så har jag idag varit och införskaffat fler prylar att springa runt å flytta på:)
Hela familjen åkte in till stan för å handla mat, mitt önskemål var såklart ett stopp på loppis och en tur till blomsterlandet. Kände att lite nya blommor skulle sitta som en smäck, för visst blir man glad av nya blommor:)

Det blev bl.a. "plättar i luften" och dessa två krukorna i grå plåt. Men vad tusan är det med mig & grått nu då....ny favoritfärg eller?
Det var dessutom REA på dem, 19.90kr Tjohoo!!
Hade tänkt ha dem i köksfönstret men det sket sig kan jag säga, de blev som två små prickar bredvid den ofantligt höga lampan jag köpte i Borås (den får ni se en annan dag med varning för höjdskräck!)
tillsvidare får de stå på det runda bordet i vardagsrummet.

Köpte även denna något trötta mårbacka som det var utförsäljning på 39.90kr.

Köpte ytterligare några blommor och fina krukor men de sparar jag på till senare, gjorde även några loppisfynd:)
Men oj oj när jag kom innanför dörrarna på Blomsterlandet så stod där en helt underbar bänk/avlastningsbord/skänk...ja nåt sånt. Absolut inte lik den möbel som jag har i mitt huvud och tänkt mig i vardagsrummet....Men jag blev helt såld!! Priset gjorde att den inte blev såld, inte till mig i all fall tyvärr lite för dyr för min plånbok:( Men drömma måste man ju göra!

Jag önskar Er alla en härlig lördagkväll!
Flyttkram!

10 kommentarer:

 1. Så mycket fint du hittade!
  Blev sugen på o ta en tur dit jag med! =)

  Ha en mysig kväll!

  Kram Liza

  SvaraRadera
 2. Jag vet precis hur det känns!!! Flytta flytta flytta =) Fast nu försöker jag rensa, så idag har jag hållit mig ifrån loppisen ;)
  Tapeten är ju bara sååå snygg, jag har den i hallen=)
  Snygga krukor, och vilken tur att de var så billiga, så de passade plånboken ;) ;)
  Ha en skön kväll, kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Jättefina krukor du hittat och priset va ju helt okej ;)
  Plättar på tråd är nog en favvo blomma här hemma nu hi hi har 3 st tror jag .
  Ha en ljuvlig kväll.
  Kramen Anette

  SvaraRadera
 4. Hej Emma!
  Jag håller på likadant härhemma och blir aldrig färdig tycker jag ;)) Härligt med nya blommor...köpte också plättar häromdan! Snygga krukor, visst är grått snyggt.
  Jag har inte limmat än (tänkte låna lite stenlim på jobbet men glömmer varje dag) Det blir bra Emma, går det inte limma har jag den som den är, lite färg på de avslagna kanterna bara sen blir det bra! Måste komma ihåg limmet för jag är sugen på att installera den ;))
  kram susanne

  SvaraRadera
 5. Tänk, som man håller på..har precis som du..flyttat runt saker idag..men av ngn konstig anledning..hamnade dom tillbaka där dom stod från början...!
  Så skönt att göra lite fynd ibland...gillar Blomsterlandet..därför..kan alltid göra lite fynd!
  Ha en fortsatt mysig lördagskväll!
  Kram Annika

  SvaraRadera
 6. Vakre blomer i vakre krukker!
  Ønsker deg en nydelig helg, Hanne

  SvaraRadera
 7. Här flyttas det också runt. Att man aldrig ger sig.

  Härligt med nya blommor och krukor. Köpte några nya blommor häromdagen och det blev väldigt bra. Men jag måste nog sätta mig själv på köpstopp när det gäller krukor efter att vi rensade förrådet ute igår. Herregud så många krukor jag har.

  Kram Teres

  SvaraRadera
 8. Ja visst är det underligt att man ska flytta på allt ibland. Och sen kommer det ofta tillbaka som det var igen om det inte var nåt nytt förståss. Älskar plättisar och har också fått nån fix på grått just nu, ja lite svart me. Nu är brevet på G till dig ,,,,

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 9. Hej du söta, visst är det härligt att vi är många som är lika tokiga, hihi
  Man flyttar och flyttar och flyttar. Hela tiden är ögonen på spaning för en bättre möblering, stort som smått, hihi.
  Jag håller helt med dig, nya blommor piggar upp både mig och hemmet. Jag är extra förälskad i Plättar i luften och hjärtan på tråd. De finns lite här och där hemma hos mig;)
  Sov gott <3 nettan

  SvaraRadera
 10. Lever efter de kloka orden ombyte förnöjer;) har alltid gillat att flytta om möblera om och ändra på saker. Inte läge saker ser likadant ut här inte... Men som de nyblivna husägarna som vi är så ligger fokus just nu på att få iordning alla rummen precis i lagom tid tills det är dags att börja om igen. En ständig rullande cykel helt enkelt;)

  Önskar dig en ljuvlig söndag
  ps krukorna var jättevackra
  Annie

  SvaraRadera