Pip i Isabellas

Jag har dessa två Pip studio skålarna som jag tycker är helt underbara:)
De har verkligen mycket fint och det var nära jag köpte en porslisburk med lock av Pip märket när vi var i Borås, men jag fick hålla igen lite....och deras muggar..oj oj, de skulle jag gärna ha ett par av!

I det senaste numret av Isabellas nr:4 augusti-september 2011, finns det ett uppslag med massor av fint från Pip studio, Greengate mm.
Jag har dreglat lite smått över uppslaget med så många ljuvliga saker, hela tidningen innehåller mycket inspiration och tips. Än så länge köper jag lösnummer av tidningen i butik men kanske blir det en Prenumeration snart!


 I Isabellas shop: isabellas.dk är det nu lite utförsäljning.
Jag hoppas ni alla haft en bra dag!
Barnfri som jag varit idag så har jag hunnit med massor, visst är det skönt när man känner att man hunnit ifatt med tvätt, disk, städning och allt annat man pysslar med.

Det gick bra för lilla Ella hos dagmamman idag, hon hade varit på strålande humör hela dagen det är är skönt å veta att hon trivs (det tvivlade jag å andra sidan aldrig på heller). Storasyster vill ju aldrig gå hem....idag skrek hon när jag kom och skulle hämta dem och sen skrek hon heeela vägen hem!

Nähä ni...jag har haft ett galet träningspass här hemma ikväll, pga. två trötta och väldigt griniga barn så nu ska jag slänga mig i soffan:)
Tjolahopptjolahej!!

Trevlig kväll på er!
Pipkram!

7 kommentarer:

 1. Åh njut... Vet precis hur det känns så njut nu när de ljuvliga barnen sover. Njut av tystnaden, stillheten och ladda batterierna för ännu en ljuvlig dag med barnen;)

  Dina pip skålar är förövrigt helt underbara/annie

  SvaraRadera
 2. Efter ett sådant träningspass med barnen är du verkligen värd att slänga dig på soffan :)
  Kramar Anna

  SvaraRadera
 3. Hej
  härlig tidning, jag har tagit en prenumeration ;)) Härligt att barnen trivs ;))
  kram susanne

  SvaraRadera
 4. Åh det är ju helt ljuvligt det där porslinet!
  Har spanat på muggarna med fåglar läänge men muggar är ju inte direkt nån bristvara här hemma.... =)

  Ha en mysig kväll!

  Kram Liza

  SvaraRadera
 5. Hej du rara. Ja man undrar vad det är för galet virus,som bråkar med mig på det viset, hihi
  Så fina bilder. Jag får nästan vårkänslor, hihi
  Alla dessa glada färger;)
  Hoppas du fick ungarna i säng <3
  krakram <3 nettan

  SvaraRadera
 6. Håller med dig om att de där Pip-sakerna, skålarna och allt vad det nu finns, är underbara. Påminner i färgsättningen lite om Rice som jag också gillar väldigt mycket. Tror jag skall önska mig en tidningsprenumeration i julklapp. Kul med lite inspiration som dimper ner i brevlådan med jämna mellanrum.

  Ha de finfint!
  Kram
  Ann-Sofie

  SvaraRadera
 7. Jag har länge läst Isabella-tidningen och blir enormt inspirerad av deras härliga bilder. Just nu har jag en prenumeration och fick med den två st Green Gatemuggar. Underbara att dricka ur och har blivit en favorit :o) Så några muggar till i matchande färger blir det allt.
  Visst är sista numret kanon! ;o)

  Ha en skön septemberdag!
  Kram
  Ulrika

  SvaraRadera