Plats

Jag har alltid fått vara påhittid och finurlig vad det gäller förvaring och att skapa plats åt alla våra prylar.
Det på grund av att vi bor i ett litet hus med ont om förvaringsutrymmen...en liten del skulle ju också kunna vara att jag samlar på mig ganska mycket grejer:)

För ett par dagar sen fick jag en jättefin Karlskrona-servis av min pappa som han hittat på loppis och ända sen dess har den stått på matbordet....för att jag faktiskt inte vetat vart jag ska få plats med den.
Är det så att min påhittighet är slut eller har jag för mycket skit i skåpen?idag var det dags att ta tag i det och började sortera ut ur vitrinskåpet. Har sprungit ner med galet många ljusstakar i källaren, vet inte vad jag har alla till eller när jag använde de senast.
Sen skulle jag vara smart å slänga ner några i de små lådorna som finns på symaskinsbordet, skitbra Emma...crap, crap, crap! Tror ni inte lådan fastnade eftersom en ljusstake visade sig vara för stor, stod å meckade med en kniv i 15 min...svor å muttlade för mig själv -Det här har jag inte tid med!
Det löste sig till slut och jag har faktiskt fått in hela servisen i skåpet.
Jag misstänker att det här inte var den sista servisen, ljusstakar eller annat crap som ska få plats i detta hus:) Så funderingar på ytterligare ett vitrinskåp har börjat växa fram.

Önskar er alla en bra dag!
Här får man hålla i hatten idag för det blåser kraftigt.
Det finns alltid plats för en..
...Kram!

&....jag måste bara säga att det är skojsigt att vi fortfarande får Röster! Fast vi inte är med i finalen....Hihi!!

8 kommentarer:

 1. åh känner exakt igen problemet... Här finns ett vackert skåp ståendes med dörrarna öppna för det är något eller några saker som står ivägen för dörren;) Funderingar går även här åt att införskaffa sig ännu ett skåp men då kommer nästa problem... Var sjutton ska vi ställa det;)

  Önskar även dig en härlig dag och se upp i blåsten.../Annie

  SvaraRadera
 2. Jo tack det där känns igen!
  Mitt skåp som jag har i köket är proppfullt med koppar, fat, lyktor o annat krafs...! =)
  Funderar allvarligt på att ha en loppis!

  Så söt servis, har oxå en från Karlskrona!

  Kram Liza

  SvaraRadera
 3. Hej Emma

  Kika in hos mej, har en sak där som jag tror gör dej glad =) Kramar

  SvaraRadera
 4. Ett vitrinskåp till är nog en bra lösning. Ett tag i alla fall. Risken verkar vara stor att det också blir fullt ;)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Ja, hjälp, ett bekant problem!

  Rensade ur ett skåp för ett tag sedan, ett lååångt tag sedan och spåren av det syns på en hylla i vardagsrummet! En 48 cm (jag mätte just!) hög trave med inredningstidningar! Borde absolut slänga dem...men kan inte!

  Så fin den är, din Karlskronaservis.

  Kramar

  SvaraRadera
 6. Ganska trevligt problem va! :) Måste tacka för att du tänkte på mig och min blogg med awarden. Tack snälla söta du, om du visste vad det värmer. Tyvärr är jag lite tråkig då jag har en awardfri blogg. Men det är tanken som räknas, eller hur. Jasså får ni fortfarande röster, ja jag såg att en hade gått med i tävligen igår :) Nu skall jag kolla på lotteriet du har.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 7. Hahhaa..ja precis så är det. Behövs lite mera skåp här med. Sån fin servis du fått gumman. Tror du vi kommer i tv som maniska samlare till slut, fnisss. Alla dessa Shabby Chicare. Ha en skön kväll nu....

  Kram LIsa

  SvaraRadera
 8. Ho ho det där känner jag igen. Har ärvt en massa saker som vi har i skåpen.....mycket används inte alls. Fast nu har jag på sista tiden börjat att "Skylta" om lite mera hemma och byta ut här och där. Och då helt plötsligt är det ju kul med alla dessa saker. Fast ljushållare mm....my god. Rensar då och då ut en del och skänker bort. Lycka till min vän. Öndkar dig en fin kväll och trevlig helg. Kramar från Maria

  SvaraRadera