Praktiskt?
Ja, är det verkligen praktiskt med vitt när man har barn och hund?
- Nej...det är det inte!
Men det finns ju tvättmaskin och tabort medel (som jag ändå väldigt sällan använder) att använda. Kanske är det inte det absolut smartaste med vitt.....men men, vitt är det ända tills det är skitigt:)
Det betyder ju inte heller att andra färger inte blir smutsiga bara att nyansen döljer det bättre. Med vitt blir jag i alla fall påmind när det är dags för tvättning:)
Och som ni ser har jag oftast en pläd i soffan som är smidigare att plocka bort och tvätta, har en extra så det alltid finns en ren om jag snabbt skulle behöva göra ett byte.

Och idag var den dagen...så nu vet ni vad jag pysslar med idag.

Lite annat har också blivit gjort, penseln har varit framme och jag har målat i källaren, i köket och på övervåningen.
 Vitt...så klart!


Önskar er en härlig måndag
och bra vecka!
Vitkram!

5 kommentarer:

 1. Så rätt, visst är det jobbigare (jag har oxå vit soffa), men en soffa med annat tyg och färg blir ju lika skitig fast det inte syns....
  Samma effekt med vita handdukar, och dom tvättas säkert oftare än färgade fast dom blir lika skitiga;)

  SvaraRadera
 2. Hej vännen och tack för din söta "krya-på-dig-hälsning" hemma hos mig, jag bugar och tackar, känner mig redan piggare! ;)
  Känner igen problemet med vita soffor men tack o lov att de går att tvätta... även om det inte är ett angenämt nöje, hihi! Vi "testade" att kladda choklad i soffan redan första helgen vi hade den... syns inte ett spår! =)

  kram kram ♥

  SvaraRadera
 3. Jadu, det är lite roligt det där. VI har både vit och svart klädsel till våra Ektorps soffor. Jag kan säga att vi fick tvätta det svarta oftare än det vita. Med tre katter i huset så syntes det värre på de svarta konstigt nog.
  Men det är som du säger, det är ju bättre med vitt för då ser man skiten. Ett vitt lakan i sängen gör att man vill tvätta det ofta medans ett svart gör att man glömmer bort det. Äckligt!

  Kram Teres

  SvaraRadera
 4. Visst det är jobbigt att det fort bli skitigt (det går att tvätta) men det är så snyggt så det kan man leva med =)

  SvaraRadera
 5. Hej vännen,
  jag önskar mig en vit soffa men i dagsläget är det helt omöjligt. Förutom barnen har vi två katter som ligger i alla soffor och fåtöljer men tur att vi har ett jättebra tyg som döljer allt smuts, hihi :)
  Kram kram
  Nelya

  SvaraRadera