Kanin i soffan
Mitt lunchsällskap idag...en kanin i soffan!
Mina små tjejer är idag hos dagmamman och när jag lämnade och gick därifrån var jag riktigt ledsen. Jag fick så  tråkiga nyheter att jag har en knut i magen....eventuellt så kommer vår underbara dagmamma som mina barn älskar så oerhört mycket inte att finnas kvar, under omständigheter som kommunen bestämt, grundat på pengar såklart.
Om det blir fallet kommer det bli som att börja om från början med båda två och det kommer bli jobbigast för Phoebe...det gör ont i mig. Jag är både arg och ledsen!

Och återigen ställer jag mig frågan
-När ska turen vända? Är det inte bra snart med all skit!
Men som alltid...bara bita ihop, se ljuset i tunneln och hoppas att allt löser sig.

Men det är jobbigt när allt går mot en, och det går tyvärr ut lite över bloggandet då jag har svårt att finna inspirationen och glädjen. Jag vill att glädjen och humorn jag oftast har ska lysa i mina inlägg. Jag vill att ni ska bli glada och känna inspiration i det ni läser....just nu är det svårt.

Jag har i alla fall haft ångan uppe idag och röjt lite i trädgården och på altanen, ställt undan möbler och kastat gamla blommor. Så kom jag in och åt min lunch tillsammans med kaninen som Ella lämnat till mig i soffan:)

Sköt om er och ta vara på tiden!
Kaninkram!


7 kommentarer:

 1. Vilket mysigt hem! Jättemånga inspirerande bilder, kul.

  Kram Amanda

  SvaraRadera
 2. Vad tråkigt att kanske mista en dagmamma som man trivs med. Usch för såna där knutar i magen. Ingen rolig känsla alls...
  Jag hoppas det ordnar sig att ni får behålla henne.
  Det var i alla fall ett gulligt lunchsällskap du hade idag :)
  Kram fina du!

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Så roligt att du kikade in till mig så att jag hittade din mysiga blogg.
  Härligt hem ni har med mycket inspiration att hämta, ler.
  Tråkigt att livet känns tungt, hoppas att det snart vänder för dig!
  Nu ska jag kika vidare, återkommer gärna.
  Mysig kväll till dig!
  Kram Lotta ♥

  SvaraRadera
 4. Förstår din frustration!! Var hos en av mina goda vänner idag. Hon jobbar som dagmamma..och har gjort i många år...så kan förstå dej..om ni måste bryta upp..och skaffa en ny..att det blir lite jobbigt!
  "Tur"...ja du..vem har begåvats med det....?
  Inte jag...och har precis träffat min yngsta..hon har varit sjukskriven...gick i den berömda väggen!!! Fick idag avslag av försäkr..inga pengar från dom inte....
  Är helt otroligt!!!
  Önskar dej en fortsatt mysig kväll!!
  "Kanin kram"..hihi Annika

  SvaraRadera
 5. Men vad trist med dagmamman! Jag lider verkligen med dig, för är det något man vill så är det att ens barn har fina människor omkring sig när man själv inte kan vara där!

  Väldigt söt kanin måste jag också säga!

  SvaraRadera
 6. Tråkigt såklart om dina flickor inte kan vara kvar hos dagmamman. Man blir ju så otroligt brydd när saker och ting gäller ens barn. När vi flyttade från storstan till landet för ett och ett halvt år sedan var min då 2 1/2 åriga dotter också tvungen att lämna sin trygga miljö på förskolan där. Men det har gått jättebra och nu går båda döttrarna på samma avdelning. Jag tror det har betytt mycket att de har varandra men man kan återigen konstatera att barn är otroligt anpassningsbara. Hoppas det löser sig till det bästa!
  Kram Ann-Sofie

  SvaraRadera
 7. Nej vad tråkigt! Dessa pengar o kommuner är bara såå trist:(
  Det gör inget att det trillar in ledsammare inlägg i din fina blogg.
  Kram på dig!
  Paula

  SvaraRadera