Känna, klämma, vända och vrida!Dessa tegelpannor finns nu hos Monica´s Hemtrevnad. Som finns på Jutarnasväg 11, i Nybro.
Om man har möjligheten och bor i närheten, och blir sugen på att känna, klämma, vända och vrida lite på en tegelpanna live så har du där chansen!

Idag är jag seg som en geléklump......vad tror ni om 10 höga hopp, för att komma igång? Fast då sträcker jag mig säkert eller nåt...jag tar en kopp kaffe istället:)

Önskar Er en trevlig dag!
Kaffekram!

6 kommentarer:

 1. Dina tegelpannor är så otroligt fina! Har sett andra som gör också, men dina är outstanding. Om du någon gång behöver mer pannor, gamla, så har jag. Lycka till med försäljningen!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 2. Vilka fina tegelplattor och vilken braig blogg du har. Dig kommer jag definitivt att följa =)

  SvaraRadera
 3. Dom är fina dina tegelpannor!

  Ja, ta det lite lugnt med morgongymnastiken. Lyfta kaffekoppen räcker gott ;)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Känns lugnare med en kopp kaffe ;)

  Hoppas dagen har varit och är bra och att geleklumpskänslan försvann med kaffet eller kanske 10 höga hopp ;)

  Kram Mia

  SvaraRadera
 5. Träffade Regina idag. De hade inte förstått att det var du som gjort tegelpannan de fick i bröllopspresent. De tyckte den var fin och extra roligt att det var du som gjort den! Kram Hanna

  SvaraRadera
 6. Underbara tegelpannor och vilket vackert hem ni har! Och vilka fina foton, i love! Jag såg dina egengjorda hyllor här till höger i bloggen, såååååå galet snygga! Bilden skulle dessutom passa i vilken läcker inredningstidning som helst! Hit kommer jag igen :D

  Ha en härlig lördag och kram!
  / Caroline- St Heaven Street

  SvaraRadera