Suck....är det dags nu igen!Sigge ligger i soffan och tänker, Suck...är det dags nu igen! Den där kameran som ständigt ska fram och klick, klick, klickeliklickas på. Vändas och vridas från alla håll och kanter.
Ja Sigge är faktiskt lite besvärad över fotograferingen och i de flesta fall får jag släppa ut honom under denna procedur, han skäller ofta och vill gärna bita i kameran.
Idag lyckades jag fånga en bild på honom innan han blev sur och fick gå ut och räkna till 10....
- vet han inte om hur snygg han gör sig på bild och hur fint han passar in i min inredning?
 
Bilder från vardagsrummet denna härliga fredag:)
Pelargonerna har nu fått lämna fönsterna, trötta efter sommaren. Några nya blommor har tagit plats och så har jag ställt några ljusstakar i olika storlekar och former i det ena fönstret.
Ljusstakarna är loppisfynd som jag avsikligt målat slarvigt vita...inte behöver man köpa dyra, när man kan gå på loppis och köpa billiga och förvandla med lite färg:)
Lika ståtliga och fina som de dyra står de nu och väntar på att brinna i fönstret och skänka extra mycket mys i fredagsmyset!
 
Och nu har jag vant mig vid mina "lastpallshyllor" jag gjort, jag är faktiskt riktigt nöjd med dem!
 
Bästa fredagen till Er!
Myskram!

6 kommentarer:

 1. Han är ju sååå fin och söt Sigge och passar perfekt ;)) Vilken bra ide, tittade just på vita järnljusstakar på Mittbrodts idag men nu ska jag leta på annat håll ;)))
  H en skön helg
  kram susanne

  SvaraRadera
 2. Så fint vardagsrum ni har och Sigge gör sig verkligen bra på bild. Som sagt var... att han inte fattar det ;)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Super snygga hyllor.
  Kram Anni

  SvaraRadera
 4. Härliga ljusstakar,,, Visst är det bättre att hitta begagnade ljusstakar och måla de i den färg man önskar istället för att köpa nya. Bättre för miljön, kreativiteten och plånboken;)

  Helt ljuvliga bilder som vanligt och kan inte alls förstå att hunden smiter iväg. Hade jag varit en skönhet som honom så hade jag stått framför kameran hela tiden;)

  Ha en skön helg

  SvaraRadera
 5. gillar dina lastpallshyllor.....kramis semlan

  SvaraRadera
 6. Ja,man skulle bra gärna vilja gå in i en katts hjärna och se hur dom funderar när vi "håller på.";)Du har ett jättemysigt hem.Ha en skön helg.Kram Ulrika

  SvaraRadera