Hänger löst...Det blir gärna så att man går runt med pyntet å.......plockar fram, plockar bort, byter plats, flyttar tillbaka, hänger upp, plockar ner!
Såna här randiga hjärtan har jag fyra stycken i olika storlekar, ett av dem hamnade hängande på vitrinskåpet.

Idag har jag varit med lilla Ella på vårdcentralen igen, hon skulle göra ett "pricktest" för att se om hon utvecklat någon allergi och därav problemen med luftrören. Idag testade de för allergi mot hund och katt....vilket ju innebär att Sigge och Torsten varit lite nervösa och inte vetat om de hänger löst eller inte. Men testet påvisade ingen allergi så Sigge och Torsten kan andas ut, vi andra också:) Hund eller katt....det är ju fortfarande en älskad familjemedlem!
 
Hoppas ni har en bra måndag och fin start på veckan!
Kram från Sigge och Torsten!

7 kommentarer:

 1. Vilket fint hjärta!
  Vilken tur!
  Jaa visst är dom familjemedlemmar o personligen kan jag inte välja, både hund o katt är mig lika kära!

  Ha det fint!

  Kram Liza

  SvaraRadera
 2. Känner igen mej man går och plockar och plockar.Vilken tur att det gick bra för Elin så era goa djur slapp hänga löst!!!!Ha en skön julvecka och en fin måndag.Kramar Rita ♥

  SvaraRadera
 3. Åh vilken lättnad att hon inte var allergisk mot hund och katt. Det är inte roligt med allergier. Här har vi både mat och djurallergi och det är inte skoj...
  Kram

  SvaraRadera
 4. Så skönt att det inte var allergi mot husdjuren!
  Hjärtat ser jättefint ut där på vitrindörren:)
  Stor Kram Annelie ♥

  SvaraRadera
 5. Vilken tur att det inte var nån djur-allergi!! Fint hjärta! Jag gör som du, flyttar och byter plats på pynten för att få variation!!

  Ha en fin kväll!
  Kristina

  SvaraRadera
 6. Vilket underbart hjärta!
  Och åh vad bra att din lilla tös inte var allergisk mot pälsdjur!
  Hoppas det ordnar sig så hon blir frisk!=)

  SvaraRadera
 7. Vad skönt för er alla att det inte var Sigge och Torsten som hängde löst, men hoppas de hittar orsaken till luftrörsproblemen..

  Kram Mia

  SvaraRadera