Smällkarameller!


Mellan snortorkandet idag blev det lite pyssel i form av smällkarameller! Det har jag inte gjort på en himla massa år och det var fantastiskt roligt. Phoebe beundrade alla de fina bokmärkena vilket jag minns att jag också gjorde som liten.
Jag hade gärna gjort fler men toarullarna tog slut........kan jag rulla av pappret och lägga det i en korg på toaletten för att få tag på tomma toarullar?!

Önskar Er alla en trevlig kväll!
Smällkaramellkram!

5 kommentarer:

 1. Smällkarameller gjorde man alltid förr och jag brukar göra någon varje år bara för att det är så lätt och roligt och det blir fint!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 2. ...åh , så stolt man var över sina smällkarameller man gjorde som liten...och det verkar som man kan vara det som vuxen också....*skrattar...men dina var ju extra fina med tofsar och allt...Kul!

  Ha en fin vecka och krya på er !

  Hej från Göteborg och mig .
  Pernilla

  SvaraRadera
 3. Vilka underbara smällkarameller. Jag gillar att du har gammeldagsa bokmärken. Riktigt tjusigt!!! Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. jätte fina smällkarameller..
  får se om vi hinner göra ett gäng. kram

  SvaraRadera
 5. Så fina! Såna gjorde man ju alltid när man var liten :) Jag och ett par kompisar och våra barn samlades för lite julpyssel för två år sen tror jag det var och då blev det ett gäng sådana smällkarameller bland annat och ja barnen gillar ju bokmärkena :) Tror nog det får bli några sådana någon mer jul, så mysigt att göra!
  kram

  SvaraRadera