Ett satans liv!Fikat....är kanske bästa stunden på dagen och extra gott idag med nybakade bullar! I det här huset fikas det ofta och mycket med två "fikatokiga" flickor....precis som sin mamma;)

Ikväll tog jag mer än gärna på mig uppdraget att gå en promenad med Sigge. Jag behövde komma ut från huset och vila mina öron, för idag har det varit mycket gnäll, bråk, skrik å gråt från de små flickorna i huset. Jag vet inte vad det har varit med dem idag men de måste verkligen ha vaknat på fel sida.
På min promenad gick jag förbi en massa hus och de såg ut att ha det så lugnt och skönt där inne.....jag drog en liten avundsjuk suck. Men så när jag kom fram till vårt hus igen så kom jag på att de kanske inte alls har det så lungt och skönt innanför sina fyra väggar för när man går förbi vårt hus och kikar in kan man inte tro att innanför våra fyra väggar är ett satans liv:)
Men nu vet ni....ni som går förbi, att ibland är det ett himla halabaloo här inne!
Önskar er en underbart fin kväll!
Halabalookram!

5 kommentarer:

 1. Jag har också haft småbarn och ibland är det ett satans liv, det är deras sätt att lära för livet. Men jösses så jobbigt det kan vara!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Åh vet precis hur det är. Har i dagarna två varit hemma med två febriga barn hela dagarna och det var såååå skönt att komma hemifrån en stund och vila öronen;) barn är ljuvliga men ibland behöver öronen en paus.

  Önskar dig en skön kväll

  SvaraRadera
 3. Hej emma
  Mollys mamma här. Fick ditt visitkort av mimmi i förra veckan.
  Nu har jag hunnit plöja igenom det mesta av hemsidan då jag varit sjuk hela denna veckan. Ni har ju ett helt underbart hem och vilken fantastiskt fin hemsida. Det bara kliar i fingrarna efter att fixa och dona hemma nu när jag har sett alla dina ideer.
  Jag känner att jag vill beställa en hel massa saker av dig.

  Nästa gång du är ute och går så får du gå förbi vårat hus och lyssna på mina stora flickor när dom bråkar, vilket dom gör dygnet runt. Där snackar vi ETT SATANS LIV. ja det kan räcka med att du går ut på trappen så hörs det nog ända hem till er:-)
  Tänker också på stackars lilla Ella. Hoppas att hon får bli ordentligt pigg snart.
  Ha det bra
  Johanna Carlevad

  SvaraRadera
 4. Hääääj!

  Jo du...ett satans liv finns det nog i alla hus mer eller mindre!
  Ibland blir man tokig på dom!
  Oftast är det 18 och 10 som retar 3,5 0ch 2.
  Inte i samma ålder direkt, men man börjar ju fundera hur gammal 18 och 10 egentligen är!
  Skönt att vila öronen med en promenad!!

  Kram och trevlig helg!!
  / Hilla

  SvaraRadera
 5. Fniss... jag tror nog att alla småbarnsföräldrar känner igen sig...

  Ha en fin fredag!
  Kramen Jenny

  SvaraRadera