Bokrea

Puh...då var denna dagen till ända och ytterliggare ett läkarbesök för Ella avklarat. Läkaren vi träffade idag var väldigt bra och förstående, vilket kändes tryggt och lugnande för min del. Det ska inte göras något åt knölen för tillfället utan vi ska hålla noga koll på den och så blir det återbesök om en månad.

Vi avslutade stadsturen med bokrea och lunch på IKEA. Två böcker följde med hem, "Jag är Ozzy" och "sanningen om IKEA", antar att ni direkt listat ut att det är jag som är nyfiken på sanningen om IKEA. Men jag tror nog att jag ställer mig i kö och läser boken om Ozzy när sambon är klar med den, jag läste de första sidorna i den när vi kom hem och den var riktigt rolig:)
 Böckerna ligger nu bland de andra i lastpallshyllorna.

Tack snälla ni för alla fina kommentarer, de värmer verkligen.
 Jag är glad att ni kikar in hos mig och tar er tid att skriva några rader till mig, som jag läser flera gånger om. Jag tittar in hos er alla så ofta jag kan, tyvärr hinner jag inte lämna spår efter mig lika ofta.....tiden räcker inte till när man har två prinsessor att passa upp på om dagarna.

Ta hand om er!
Bok-kram


7 kommentarer:

 1. Det är ju bara så att man hinner med allt och barnen kommer ju i första hand
  Kram till er alla
  maggan

  SvaraRadera
 2. Hej vännen !

  Passar på att kika in mellan projekt runway :D Usch va jobbigt för er men va bra ändå att det ä inget allvarligt som behöver åtgärdas på en gång.. !
  Skickar massa kramar ändå ifrån Värmland =)

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Förstår din oro... När ens barn inte mår bra eler det är något med dem blir man ju så orolig. Skönt att det gick bra hos läkaren och att du kände dig trygg med besöket. Det är viktigt. Själv har jag haft väldig tur med mina läkare.
  Så mycket fint du har hittat på=)
  Nu ska jag krypa under täcket och bläddra i nya Jeanne D'arc Living:)
  Sköt om dig!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig hylla!!!! Antar att du byggt den själv av lastpallar! Jättecoolt och jag blir lite avundsjuk att jag inte kan komma på sånna roliga idéer;-D

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Vilken fin kudde!! Undrar lite över vart du hittat den eller den kanske inte är något nyinköp? I vilket fall som helst har du ett helt fantastiskt hem och jag passar på att tacka för en fin och inspirerande blogg. Tack!!

  P.s. Hoppas knölen försvinner och att det aldrig blir något alvarligt med den. Instämmer med övriga här över att det finns inge värre när ens små guldklimpar inte mår bra. D.s

  Mvh Jennie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Jennie!
   Tack för dina fina ord:)
   Det svarta kudden med kungakronan på är inget nyköp men om jag inte minns fel så är den köpt på Mio-möbler, på andra sidan av kudden är det en prinsesskrona istället.
   /Emma

   Radera
 6. Så skönt med en bra läkare, det känns lite tryggare då...hoppas att den snart är borta och allt är som det sak ;)
  Kudden var supersnygg!!!
  kram susanne

  SvaraRadera