Idag är jag elak

Det är vinter ute, kallt och en massa snö. Jag är en av dem som längtar fruktansvärt mycket efter våren och sommaren, blommor, solsken och jordgubbar.
Idag är jag elak och visar sommarbilder medans jag huttrar och snön yr utanför fönstret.
Vad säger ni?.....pelargoner, luktärter, sommarängsblommor och muffins med grädde och jordgubbar (som jag minns att Ella väntade tålmodigt på då de skulle fotas innan de fick ätas), visst längat man!

Tack för alla kommentarer på gårdagens blääää-känsla några av er tipsade om att göra något som man brukar och blir inspirerad av, så jag satte mig och började texta på en tegelpanna vilket alltid är roligt. Sambon gjorde en smarrig tacopaj så var fredagsmyset ett faktum och bläääää-känslan borta!

För att ta död på eventuella kräksjukebaciller så slungade jag ner en mun whiskey...usch å fy gillar inte whiskey, eftersläckte med öl och vips så vart jag lite rödmosig och fick även till lite fredagslull:)
(efter att knappt ha druckit på 4 år så krävs det inte så mycket)

Önskar er en härlig lördag!
Sommarkram

5 kommentarer:

 1. Vackra bilder!
  Du har ydligen lyhckats mota bort kräksjukan!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Härliga sommarbilder du bjuder på, inte är det elakt ;). Bilden med lillan och muffinsarna var helt underbar.
  Ha de gott, kram Ing-Britt

  SvaraRadera
 3. Åh så härligt det ser ut!

  SvaraRadera
 4. Det var väl bra med sommarbilder,man gör ju så gott man kan.
  Jag älskar dina tegelpannor,så jättefina.Jag blir fredagslullig bara jag ser en flaska med lång hals,ha,ha. Det är nog min ålder istället som gör ruset.Jag tager gärna ett glas vin eller öl,trevlig sönsag önskar jag Dig.

  SvaraRadera
 5. Vilka jättefina,underbara,elaka sommar bilder...elakast var nog luktärterna i gamla flaskor och lilla tösen väntandes på jordgubbsgott. Mera elakhet är du snäll:))
  Kram Annika

  SvaraRadera