Innebandy


Oj oj oj...jag är alldeles mör och degig i hela kroppen...ja som en mördeg ungefär!
Ikväll slet jag fram den gamla innebandyklubban och har varit och spelat innebandy i 1,5 timme, herregud efter 20 minuter var jag helt slut och skakade som ett asplöv.
För måååånga år sen när jag spelade i Kalmar IBK så var det full fart två dagar i veckan och varje helg...hur orkade jag!?

Så lite fler bilder på kontoret/pysselrummet. Den oranga gamla knäckebrödshållaren i plåt som jag hittat på loppis har fått ett helt annat användningsområde. I den har jag burkar med snören, klämmor, pärlor och annat krafs, jag har inte bestämt mig för om den ska förbli orange eller få en annan färg.

Önskar er en trevlig kväll!
Innebandykram


4 kommentarer:

 1. Dottern som jag delar huset med har gjort som du tagit upp sitt innebandy speland, efter många år,det är nog mest för att hjälpa sitt gamla lag nu när ungdommarna hoppar av och det fattas folk till matcherna,nått som många inte tänker på när de börjar spela i ett lag, är att det kostar föreningen stora pengar att utebli från matcher,men samtidigt måste man verkligen ha ett brinnande intresse om man ska tycka att det är kul att spela matcher på sena Fredagskvällar med långa resor,tyvärr är det ju ofta så att tejeidrotten får de sämsta tiderna i hallarna
  men alla borde nog tänka på att man har tagit på sej ett ansvar för laget när man har gått med
  ha det så bra
  maggan

  SvaraRadera
 2. Så fint du har vid ditt pyssel bord. Mitt ser ut som ett bomb nedslag. Skulle kanske ta tag i det och snygga till där lite.
  Ha en fin Tisdag.
  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Härliga bilder, kul med färger som man blir glad av! Innebandy är roligt man ack så jobbigt :). Ha en bra dag! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 4. Innebandy är en fin sport. Sonen har varit målvakt i många år och jag har följt med spännande matcher i flera år. Gillar sporten grymt. Så färggrant och fint ditt kontor ser ut.

  SvaraRadera