Inredningstidningar

Alla dessa inredningstidningar som finns överallt i höga travar.
Vad gör ni med alla tidningar....kastar ni dem? 
Jag har svårt att kasta dem, har försökt ett par gånger men blir bara sittande med dem och intalar mig själv att det är nog bäst jag behåller allihop!
 Häromdagen snubblade jag runt med en trave i famnen som till slut hamnade i tallrikshyllan och det funkar ju bra....fast jag har planer på att flytta tallrikshyllan, så snart snubblar jag väl runt med den istället.
Jag har fått för mig att jag ska ha tavlor där och så är jag på jakt efter ett månbord och byta ut skänken i matrummet, vilket verkar vara omöjligt att hitta...någon som har ett till salu?

Tack till er alla som kikar in och tack för alla goa kommentarer ni lämnar:)
Sigge har fått många fina kommentarer från er idag...jag har läst upp dem för honom och han har gått runt med huvudet högt och med en extra fin hållning hela dagen!

Trevlig kväll vänner!
Snubbelkram


6 kommentarer:

 1. Hejsan, jo jag har också hur många tidningar som helst ligger lite överallt, har lite svårt att göra mig av med dom, tänkte att packa dem 10 o 10 och kanske sälja dem på loppis för en billig penning. Trots allt så kostar de ju ca en 50 lapp, så bra att få in en liten summa eller hur? Ja månbord, brukar se såna på loppisar, dom tar rätt så bra betalt, men kolla blocket kanske. Ha en bra vecka kram Mimmi

  SvaraRadera
 2. Mina inredningstidningar ligger i en gammal sockerlåda, ett bra sätt att förvara dem =)

  Kram Mia

  SvaraRadera
 3. Ja, dessa tidningar som det blir stora travar av! Jag har rensat ut de äldsta och skänkt till second-hand men de som jag inte kan göra mig av med lägger jag i margarinlådor och korgar. Men det blir nog snart fullt där också!!
  Det verkar inte lätt att få tag i månbord, jag är också på jakt efter ett och har funderat på att köpa ett runt bord och dela det och fixa till så det blir bra.
  Ha en fin dag!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 4. Hej ..Hahhaaa ja du jag har samma problem med mina högar att de ska va så svårt att kasta eller ge bort dom. Njäää man kan ju behöva se lite i den sen för de fanns ju lite bra saker...Man är ju som man är. Härligt att Sigge blev glad. Om jag ser nåt bord så hojtar jag till...

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 5. Hej ja du dessa tidningar, har några travar här och där.
  Brukar sätta mig ner o försöka rensa ut bland dom men de slutar bara med att jag sitter och läser dom o tänker att de är nog bäst o spara dom iaf.

  Hmm ja månbord har jag också varit på jakt efter men inte lyckats, så jag ramlade över ett litet slagbord ist. Supernöjd. Annars brukar ju blocket va bra. Annonsera där att du vill köpa ett vetja.

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 6. Fint o fiffigt!
  Jag har också svårt för att slänga tidningar. Jag har ett gäng på en hylla på toaletten och ett på nattduksbordet och andra ligger nog lite här o var=)

  SvaraRadera