Kan inte sluta gäspaIdag har jag båda mina små sockertoppar hemma....men jag har ingen aning om vad vi ska hitta på idag. Tjejerna är redan igång och ritar men jag har inte ens fått av mig morgonrocken ännu och jag kan inte sluta gäspa heller. Jag tror jag är inne i en trötthetsperiod som med stor sannolikhet kan sluta med att min käke går ur led....

Hur gör ni för att komma ur trötthet? Finns det något som hjälper?

Önskar er en bra dag!
Gäspkram


6 kommentarer:

 1. Då är vi två, jag bara gäspar och gäspar här på jobbet så får se till att få i mig något enrgirikt lunch nu :). Har tyvärr inga bra tips på att ta sig ur en trötthetsperiod annat än att röra på sig och aktivera sig trots tröttheten, det kan hjälpa lite grann i alla fall. Annars kanske man får försöka acceptera tröttheten och vänta ut den, låta kroppen vara trött och försöka lyssna på den och följa den. Det där lät väl helskumt och det är inte alls lätt :). Hoppas du får en bra torsdag! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 2. Tror vi är ganska många som känner av en trötthetsperiod så här innan våren riktigt kommer igång. Själv känner jag likadant men fick ett svar imorse då jag vaknade väldigt förkyld med lite feber. Tur jag klarade dagen med hjälp av alvedon och nu har tagit helg.
  Man får försöka ta vara på den ljusa tiden på dagen och vara ute i friska luften. Det eller bara gilla läget ;).
  Ha de så bra, kram Ing-Britt

  SvaraRadera
 3. Hej vännen min !

  Läste att februari är den månaden på året som vi är som tröttast och sjukast. Jag själv lääängtar efter ljus och värme. !!!
  Tror det gäller att ta vara på alla solglimtrar, lyssna på kroppen och försöka vara ute så mycket som möjligt.

  Kramar ifrån mej

  SvaraRadera
 4. Jag försökte sova ut igår vilket gick bra fram till jag skulle somna igårkväll, somnade kl 2 =/ Så nej jag har inge bra tips, behöver egna tips..

  Hoppas du har piggat till..

  Kram Mia

  SvaraRadera
 5. Har tyvärr inga tips, men jag tror att alla över lag är lite trötta denna årstid.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 6. Hej! Hittade din blogg genom Tradera. Måste bara få skriva att du har en mycket fin och inspirerande blogg!! :) Så sparar den gärna i mina favoriter!!

  SvaraRadera