Så var det "sönna"
Krukor i zink från IKEA

Så var det "sönna" det vill säga söndag, men frågar man lilla Ella så heter det sönna:)
Det är mildgrader ute och snön försvinner mer och mer, jag är egoistisk och tycker det är jätteskönt samtidigt som jag förstår att det är lite trist för barnen som startar sin sportlovsvecka i morgon.

Igår fick jag följa med på en tjejfest här i samhället, vilket var väldigt spännade att få träffa nya goa människor. Jag känner inte många här...kanske för att de jag brukar umgås med bor en bit utanför samhället eller för att jag faktiskt är lite blyg, vilket jag försöker dölja och bjuder gärna på mig själv.
Så igår kastade jag mig in i en helt ny värld som en osynlig främling som ingen tidigare har sett röken av.....,

-Vem är du?  -Bor du här!?!  -Du påminner om någon annan!  -Vi har alltid undrat vem som bor i det där huset men aldrig sett er ute!

Eeeeeeee.....jo men visst är jag väl ute?......vi har bott här i snart 7år och nog har jag väl varit utanför dörren någon gång!
Nu vet ni vem som bor i "det där huset" och jag hoppas att alla tog sig en riktig titt för nu har jag gått in, stängt och låst dörren...och vem vet när jag visar mig nästa gång;)
Jag tackar för en jättetrevlig kväll och hoppas jag får följa med någon mer gång!

Idag har jag satt pärlhyacinter i en av mina soppskålar, tog ett blad ur en gammal loppisfyndad bok och band fast runt jorden. När jag var klar fick jag se att det stod andlighet längst upp på pappret...passar ju bra så här på en "sönna".

Fin dag på er alla som kikar in!
Sönnaskram


8 kommentarer:

 1. Haha så skönt att dom vet vem som bor i ditt hus nu då;) Gött med Sönna! Ha en fortsatt bra sådan! Och du..såå fina bilder! kramis

  SvaraRadera
 2. Så bra att dom vet vem som bor i huset nu då. Ha en fortsatt trevlig sönna.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 3. Hejsan!

  Så skojjigt att komma iväg på tjejfest och lära känna lite nya människor! Och så bra att de fick "se" dig också, fniss..

  Pärlhyacinter kan man inte få för många av. Har redan "avverkat" flera stycken som ligger i en papp-påse, och som ska grävas ner i rabatten nu till våren..

  Kramen jenny

  SvaraRadera
 4. Jag ler allt lite smått när jag läser ditt inlägg. Lilltjejen här hemma som nu börjar bli ganska stor sa oxå alltid sönna och även Tinna istället för Tilda så det kallar jag henne än idag ;).
  Skönt för byborna att veta vem som bor i det där huset nu då och jag tror nog du får följa med fler ggr.
  Ha en mysig kväll, kram Ing-Britt

  SvaraRadera
 5. Vad roligt med tjejfest!
  Hoppas du haft en fin sönna ;)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Jättefina bilder! Mycket snyggt fotat här hos dej!

  Ha det gott och en fin vecka!

  Monika

  SvaraRadera
  Svar
  1. vad trevligt med tjejträff.Nu vet dom VEM som bor i det fina huset.;)Önskar dig en bra start på din vecka.Kram Ulrika

   Radera