Vad gör ni när det regnar?

Vad gör ni när det regnar?
Jag har plockat fram symaskinen och en massa tyger, det är perfekt väder för att sitta inne och sy, men vad ska jag sy då?...ingen aning.
Igår vad det varmt och strålande solsken, idag regnar det och är mulet....är det en försmak på den svenska sommaren tro?

Sambon skulle för en stund sedan fixa en kaffelatte till mig och efter en stund undrade jag vad han höll på med, det visar sig att han stått och försökt göra ett hjärta av skummet i min kopp! Det var ju väldigt gulligt!!...psssst, kaffet är nu kallt.

Ha det gott!
Sykram


7 kommentarer:

 1. Åh vad rar han är!! Att få ett hjärta är värt lite kallt kaffe. Eller hur gick det? Blev det kallt kaffe utan hjärta? ;)

  När det regnar då tar jag gärna en bok och kryper upp i soffan. Fast idag (det skvittrar lite av regn här nu) så har jag bakat en kladdkaka med limetopping och tagit hand om en massa tvätt.
  Kram och go'lördag!

  SvaraRadera
 2. När det regnar slår jag mig ofta ner i min Stressless fåtölj med fotpall, tänder kanske ett ljus, tar fram lite frukt och en bra bok. Då finner jag ro att läsa och det kan gärna smattra på utanför fönstret!

  SvaraRadera
 3. En kaffelatte varm av kärlek:)
  Jag brukar måla, sy eller göra någon tråkig nytta inne så jag kan vara ute när solen skiner!:)
  Kram Marianne

  SvaraRadera
 4. Åh, vad du är kreativ. Själv läser jag en god bok, tänder kanske ett och annat ljus, mediterar eller tittar på en bra film.

  Den där latten är verkligen gjord med kärlek!

  Kram Ester

  SvaraRadera
 5. Ja men du, det var väl jättegulligt av honom :). HOppas ni får bättre väder imorgon! Ha en bra kväll! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 6. Åh så fint av din sambo!=)

  SvaraRadera
 7. Åå skönt det regnar ibland, då blir det lite gjort, kan man vara inne med gott samvete, men sol o fint väder är ju det bästa. Ha en fin söndag. Kram Mimmi

  SvaraRadera