Ointresserad, ledsen och oinspirerad




En ny ljusbricka har hittat hem hit fast denna gång en vit. Ljusstakar och lyktor har jag redan mängder av men ändå så slank denna ner så snabbt och lätt i korgen, och det är väl klart....den är ju skitfin!

Nu är det tyvärr så här att jag känner att min inspiration som jag oftast också har mängder av har slunkit iväg för mig. Det av många anledningar men kanske mest för att jag känner mig helt enkelt ointressant......besöksantalet har minskat den senaste tiden och jag vet inte varför. Men det har på något sätt även gjort mig ointresserad, ledsen och oinspirerad och till slut tänkt att,
jaha...nämen då så...
Jag grubblar och funderar, söker fel på bloggen och hos mig själv....det hela har gjort mig stressad och samtidigt alldeles "tom" (no suprise there;))
Det här är ju såklart helt fel känsla gå runt med så jag måste nog ge mig lite tid att hitta tillbaka till inspirationen och glädjen med att blogga! Det är så otroligt tråkigt och jag vet inte alls hur framtiden ser ut för Vita Hemligheter, när jag är tillbaka...kanske redan efter ett par dagar, 1 vecka, månad....vi får se. 

Nu ska jag försöka njuta av min familj och ta det lugnt, i morgon byter jag siffra efter 3:an eftersom jag fyller år.
Tack till er alla som hängt med och förhoppningsvis hänger kvar och hittar tillbaka till mig:)

Önskar er allt gott!
ses snart....
Ledsenkram

&.....det går självklart fortfarande att beställa tegelpannor, det är bara att mejla mig på emmasverkstad@gmail.com 

38 kommentarer:

  1. Alla verkar ha mer eller mindre dalar just nu... Tegelpanna 2 överlämnad, men vi var inte med på presentöppningen och har inte pratat med någon heller. tror dock den passade dem perfekt :)

    SvaraRadera
  2. Tror du inte att besöksantalet har minskat p.g.a att alla tillbringar så mycket tid ute nu när våren äntligen är här, märker själv att det blir väldigt mycket mindre tid här framför datorn! För bloggen är det verkligen inget fel på!! Tycker att det är viktigt att du inte glömmer bort att bloggen är till för din skull, för att du ska ha någonstanns att göra av all inspiration, och det är ju kul att samla allt på ett ställe så att man kan gå tillbaka och faktiskt ge sig själv lite inspiration! Så är det i alla fall för mig, har själv inte så många följare, men är väldigt glad över dem som troget stannar kvar :)Det kanske är så att du ska göra som alla andra, gå ut och njut av våren! Och sammla lite inspiration ett tag, så ska du se att bloggbehovet snart återvänder :)
    Kramar Lina (som är här inne hos dig vaarje dag!") ps...ibland två gånger ;)

    SvaraRadera
  3. Ta inte åt dig av minskat antal besökare, jag och många med mig har märkt samma sak. Anledningen till det beror nog på fint väder, lediga dagar...ja du vet saker som man prioriterar före datorn och bloggläsning.
    Stor kram♥

    SvaraRadera
  4. Nej men... jag hoppas att du snart är tillbaka för jag gillar ju din blogg! Jag tror också att det kan ha att göra med att vi haft några dagar med fint väder och då tror jag att folk väljer att vara mer ute och tiden räcker inte till för att läsa alla bloggar som man gillar, jag känner själv att jag inte hunnit med alls som jag brukar eftersom det blivit mer tid ute. Jag hopaps att du snart hittar inspirationen igen och att du lyckas att bli ev med stresskänslan, det är aldrig bra att känna så och då gör du nog rätt i att ta en liten paus så kommer du tillbaka stark och full av inspiration om ett tag tror jag! Kram på dig

    SvaraRadera
  5. Hej! Jag önskar att du hittar tillbaka till inspirationen, du har en fantastisk blogg som ger mig massor av glädje och inspiration! Jag har ganska nyligen hittat hit och är här nu varje dag, tycker du skriver bra och visar vackra bilder! Stor KRAM till dig och lycka till i fortsättningen! /Kajsa.

    SvaraRadera
  6. appappapp, sakta i backarna. Vad ska jag då göra om kvällarna:-)???? Du har en fantastisk blogg och jag gör reklam åt dig så ofta jag kan. Du ska se att det vänder igen!!!Johanna C.

    SvaraRadera
  7. Så kan man känna ibland, men det är helt normalt. Det går ju mot ljusare tider och man känner inte för att blogga eller kommentera, för man vill utnyttja vår och sommaren. Din blogg är jättefin och inspirerande, så sluta inte. Lycka till kram Mimmi

    SvaraRadera
  8. Skickar en stor styrke kram och grattis på födelsedagen!
    Jag har sagt det förr och jag säger det igen,
    Du är grym och jag som många andra älskar din blogg!
    Njut av vårvärmen som äntligen kommit till oss,
    Inspirationen och glädjen kommer tillbaka!
    Det är jag helt övertygad om!!
    Kram kram Veronica

    SvaraRadera
  9. Syns bloggen din er veldig fin og inspirerende :) Og titter innom hver dag :) Og er som de andre over her sier, vår og fint vær gjør at dataen ikke blir så flittig brukt.

    Håper å se deg igjen her veldig snart <3
    Klem og kos Lisa <3

    SvaraRadera
  10. Du har en underbar blogg och jag kikar in här varje vecka. Men jag tror att det har sin naturliga förklaring i att folk i allmänhet börjar ut och påta i trädgårdarna och fixa hemma nu när solen tittar fram och man "glömmer bort" sina bloggkompisar en stund. Inte jag dock, jag är ganska trogen av mig;))
    Må fint och häääär kommer lite uppmuntran!
    Kram Anna
    Ps:!!! Grattis på födelsedagen hoppas du haft en kalasdag!

    SvaraRadera
  11. Ta en pause men ge inte upp!
    Din blogg är en stor inspirationskälla för oss, man blir glad av att kika in här:)
    Att besöksantalet sjunker är ju självklart vädret och allt annat man har för sig nu i vårpysslandets tid!
    Gotta dig med din familj och njut av våren och så syns vi snart igen:)
    Kram Marianne

    SvaraRadera
  12. Hej Vännen!
    Det e tufft att blogga, man vrider o vänder på sig och jagar besökare men det är väl så den världen är ;)) Jag tycker jag suttit fast länge men tänker att jag inte heller haft ork att skriva runt och då blir det nog så....
    Kram på dig
    Susanne
    Grattis med morgondagen om jag inte hinner in imon, har möte efter jobbet!!

    SvaraRadera
  13. Tror som många andra att våren är boven i dramat. Fast det är svårt att inse att det kan vara något så enkelt när man är van vid sina läsare. Lite lustigt dock att jag satt och kände precis samma sak och då känns det tröstande att det inte bara är jag. Nåväl förr eller senare går solen i moln och då kommer läsarna tillbaka igen var så säker. Du har en inspirerande blogg som jag återkommer till ofta :)

    SvaraRadera
  14. Hei!
    Du må aldeles ikke slutte å blogge, din blogg er kjempe flott:) husk det går opp og ned for alle og plutselig så kommer det igjen. Man må ikke blogge hver dag heller. Nyt sommer og sol nå, så kommer inspirasjonen tilbake.
    Sov godt

    Klem Merete

    SvaraRadera
  15. Upp med hakan vännen! Din blogg är otroligt vacker och inspirerande. Jag slutade blogga för över ett år sedan. Har haft den vilande i brist på fantasi, idéer och självförtroende. Nu är jag tillbaka igen. Trevande och vacklande. Vissa inlägg får flera kommentarer, andra några få. Jag tycker att varje kommentar är värld massor och jag bloggar mest för min egen skull. Jag vill ha mina bilder, tankar och idéer kvar som ett tidsdokument för mig själv. Ge inte upp! Din blogg är underbar och jag kikar in här flera gånger i veckan. Du ligger bland mina smultronställen och jag njuter av vackra bilder och fin text. Ut i vårsolen, fyll på med energi och blicka framåt. Det är nog vad de flesta gör just nu. Därav få kommentarer.

    Ha en bra dag
    Kramar L

    SvaraRadera
  16. Det är fint väder och vem orkar igenom alla bloggar då??? Ge dej en paus och invänta lite ork. Tänk vad det finns inredningsbloggar där ute...
    Ålderskris???? :)

    Ulle

    SvaraRadera
  17. Kikar in för att säga GRATTIS:)
    Kram♥

    SvaraRadera
  18. Jag har nyligen hittat till din blogg, den är väldans fin och inspirerande, du har ett vackert hem och du skriver så bra! Dina tegelpannor är helt underbara!
    Stort grattis på födelsedagen!
    kram

    SvaraRadera
  19. Känner igen känslan:( Själv har jag inte i närheten den mängd följare du har men försöker tänka att det är ju alltid roligt att inspirera någon. Jag ofta inspirerad av mina egna bilder och det är ju inte fel hihi
    Tycker din blogg är jättefin och kikar ofta in här.
    Hoppas du fick en fin födelsedag och att du hittar tillbaka snart!
    Kram

    SvaraRadera
  20. När det blir bättre väder ute, så är inte lika många vid datorn, därav det sjunkande antalet besökare...det stiger igen till hösten..I promise..

    Kram på dig!

    SvaraRadera
  21. Herre Gud jag har högst 6 st och är lycklig för det.
    Du har ju 20 i dag såg jag.Jag tycker om din blogg
    så deppa inte ihop för detta
    kram fån Gumman Hajan

    SvaraRadera
  22. Jag håller med föregående talare.....det är nog att det har varit så fint väder nu i några dagar,det brukar bli så här då.Det är inget fel på din blogg...Jag läser den gärna.Kraaaaaaaaaaam Ulrika (Grattis på födelsedagen!!!)

    SvaraRadera
  23. Vin finns här, men är bara lite mer ute nu på kvällarna ;) Jag tar en kväll i veckan nu och läser igenom alla bloggar!
    Grattis också!!!

    Kram Ida

    SvaraRadera
  24. Hej! Det är ju så att det går upp och ned - tänk inte så mycket på det utan fortsätt blogga om det du har lust när du har lust! Lycka till! Kram Frida

    SvaraRadera
  25. Hejsan min vän...

    ... ville bara säga att du har en jättefin blogg och inspirerar mig mycket! Hoppas att du inte slutar med bloggandet..

    Ha en fin helg!
    Kramen Jenny

    SvaraRadera
  26. Gud vad jag känner igen mig! Märker att besöksantalet dalar fort när jag inte hinner skriva tillräckligt kreativa inlägg i min blogg. I mitt fall beror det på att jag börjat jobba heltid igen efter min mammaledighet. Och eftersom jag jobbar med träning och hälsa så är det det som upptar den mesta spacen i min hjärna just nu. Däremot vill jag inte släppa bloggandet så nu försöker jag blogga från mobilen ist.
    Jag tror att vi inte ska dömma oss själva för hårt. Livet har sina toppar och dalar och det vore konstigt om det inte märktes i våra bloggar..
    Din kreativitet kommer att komma tillbaka men låt det ta sin tid. Vi kommer finnas kvar!
    Stor kram!

    SvaraRadera
  27. Det är nog inget fel på din blogg utan det är väl för många trädgårdstokar som för mej man hinner inte läsa och skriva i bloggar nu utan man har fullt upp ute i sina trädgårdar
    ha det så bra
    maggan

    SvaraRadera
  28. Hej..

    Som några skrivit och vad jag själv märkt är att så fort det blir bra väder så är det ingen som sitter vid datorn. Mitt på dagen är det också tomt, men regnar det eller är snökaos då är folk där och skriver och besöker. Så jag skulle tippa på att det inte är något fel du gjort eller fel på bloggen, tvärtom!!
    Men jag förstår hur du känner.. Min blogg känns som en liten skitblogg i mångas ögon. Man kommenterar hos andra, man läser och kommer tillbaka men ingen respons. Tillslut tröttnar man. Själv är jag i valet och kvalet om att lägga ned för gott. Inte ens när jag skrev att vissa familjemedlemmar är sjuka och döende skrev någon ens ett ord. Det tog hårt.

    Hoppas du haft en fin helg och att solen lyser hos dig !!

    Kram Fia

    SvaraRadera
  29. Hoppas du är gladare nu! Jag har ju nyss hittat hit och tycker du är väldigt inspirerande. Jag tycker det är kul att titta runt på andras fina bilder och läsa förhoppningsvis trevliga texter, försöker lämna ett litet meddelande om jag tittat för det tycker jag är så kul själv när andra gör. Min blogg är mest för mig själv, jag vill kunna gå tillbaks och titta speciellt vad jag gör i trädgården och våra renoveringar, men självklart är det kul när andra också tittar och kommenterar. Nu är det finväder och vår och mycket som ska göras, många jag läst hos nu som säger att tiden inte räcker till att vare sig skriva lika ofta eller titta in hos andra, och det kan väl stämma. Själv skulle jag fortfarande ligga ute i rabatterna om det inte vore för att jag blev förkyld och mår lite ... tjyvens.

    Stor kram,
    Jenny

    SvaraRadera
  30. Vi har nyss hittat hit och tycker din blogg ger massor med inspiration! Hoppas att du får lusten att blogga tillbaka, så vi får läsa mer!!

    SvaraRadera
  31. Du har en fin blogg och det är roligt att följa dig. Men bloggandet går väl upp och ner precis som livet! Det är ok att känna sig nere och vara ledsen då och då. Rätt som det är så hittar du tillbaka till inspirationen. Ha inte så höga krav på dig själv, det är inte nyttigt ;-)

    Kram Ester

    SvaraRadera
  32. Vad tråkigt att höra, men helt förståeligt! Det där med inspiration kommer ju o går som bekant, känner igen det. Du är efterlängtad om du kommer tillbaka=) Hoppas du hittar din egen lust att blogga för din skull!=)
    Kram

    SvaraRadera
  33. Jag kikar in hos dig i stort sätt varje dag & du har inspirerat mig med ja, nästan varje inlägg du gjort så snälla, fortsätt!
    Du kommer finna inspiration igen & lusten.. Jag har också haft såna perioder och sen säger det bara viiipss en dag och så är du på banan igen! :) Håll huvudet högt, det du gör är perfekt!.

    Och du... Grattis i efterskott! :)

    SvaraRadera
  34. Men du vännen, inte ska du deppa. Jag har också märkt en minskning bland kommentarer. Men jag tror att det har att göra med att folk har så mycket för sig just nu med vårstädning och trädgårdsgöra. Har läst att det är många som inte hinner med att blogga eller skriva kommentarer just nu. Jag är en av dem ;O)
    Men din blogg är jättefin och du har det så fint hos dig!
    Kanske en liten paus gör gott, sen är du på banan igen och har funnit inspiration :O)

    Njut av våren och må gott sötis!
    Varm kram
    Ulrika

    SvaraRadera
  35. Nej, inte vara ledsen. Känn tacksamheten! KRAM Madeleine :)

    SvaraRadera
  36. Hejsan! Var inte ledsen..jag är inne å kikar på din blogg så när som varje dag! Den är så fin, du skriver och fotograferar dina föremål så trevligt!! Det ger mig inspiration <3 Styrkekram

    SvaraRadera
  37. Var har du köpt ljusstaken, och vad kostade den? Verkligen superfin!

    SvaraRadera
  38. Ljusstaken är köpt på Rusta, tror den kostade 299kr.
    /Emma

    SvaraRadera