I tidningenMeeeen..................har inte jag skrivit det där?!
Jo visst är det så, och helt plötsligt står det i tidningen "Barometern" totalt utan min vetskap och taget ur sitt sammanhang. Det var min vän som igår meddelade mig att ett klipp från bloggen stod i tidningen, själv har jag ingen tidning så jag förstod inte vad hon menade och helt ärligt så förstår jag nog ännu inte riktigt vad som menas. Så fråga mig inte varför men där står de i alla fall, mina ord som kommer från detta inlägg

Fin dag på er
??kram

13 kommentarer:

 1. Fast det var ju bra skrivet :) Kram Marthina

  SvaraRadera
 2. Haha, du borde ju få en slant juh! ;)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hihi........Bra skrivet ju ;)
  Ha en fin kväll/Kram ♥

  SvaraRadera
 4. Helt rätt och sant sktivet, du har ju ett superfint sovrum! Men det fattas ju lite, man får ju inte helheten :-) Kram!

  SvaraRadera
 5. Så, sant, bra skrivet, du har ju ett supermysigt sovrum. Men texten kan ju tolkas lite olika, man får ju inte helheten ;-) Men å andra sidan.... vad gör det? Kram!

  SvaraRadera
 6. Ja, man kan lure noen ganger:) men kjempe herlig skrevet:)

  Klem Merete

  SvaraRadera
 7. Bra och rätt text men man tycker ju de kan fråga först. Ditt sovrum är verkligen fint.
  Kram Ing-Britt

  SvaraRadera
 8. Jag tycker det är lite kul =) Och fler läsare borde du ju fått nu, fast att du har många sedan innan vilket är fullt förståerligt eftersom din blogg är en bra blogg =)

  Kram Mia

  SvaraRadera
 9. Märkligt… Även om jag tycker att det är väldigt fint skrivet så förstår jag att det måste kännas konstigt ändå att man inte frågar om lov???
  Kram Anna

  SvaraRadera
 10. Bra skrivet må jag säga! Men lite märkligt ändå ja. De borde ju frågat om lov iaf.

  SvaraRadera
 11. Håller med övriga om att det ändå är fint skrivet även om det inte kanske var vad du hade förväntat dig att se i tidningen ... som du inte ens har.

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera
 12. Ryckt ur sitt sammanhang så uppfattar nog flera läsare ett annat budskap.....tycker kanske att man kunde skrivit "Ur bloggen vita HEM ligheter"...../M

  SvaraRadera