HUR HUR HUR HUR....

Bilder från vardagsrummet och några fler Ullaredsköp, kudde med ekorre på och tavla med fjäril, kuddfodralet köpte jag två av för ekorren är så bedårande söt. Det börjar bli mycket djur här men det gör verkligen ingenting, jag älskar djur både som motiv och de som traskar runt live här hemma.
 Såg ni "Kalla fakta" som handlade om djurparkerna? Jag klarade inte av att se det utan fått höra i efterhand vad det handlade om vilket man ju fattar ändå utan att behöva se programmet. Det jag undrar är HUR HUR HUR HUR man med rent samvete kan låta sånt här pågå? Man säger sig rädda utrotningshotade djur men plågar dem och behandlar dem sen som skit. Vad är det som händer? Det börjar ju inte och slutar med djur.....utan även skräckhistorier om övergrepp på barn, HUR HUR HUR HUR kan man ge sig på ett oskyldigt litet barn, det svider i ögonen och skär i hjärtat vid tanken. Och jag antar att ni inte heller missat det kalla tunnelbanerånet!? Återigen...HUR HUR HUR HUR kan man bara lämna någon liggande på spåret, har man ingen som helst empati i kroppen?
Det blev lite allvar så här en lördag kväll men ibland är krävs det allvar för att få utlopp för ilskan över hur vi människor beter oss. Även om jag blundar och undviker för att få vara lyckligt ovetandes i min lilla bubbla betyder det ju inte att man inte bryr sig utan är helt enkelt för att skydda mig från att må dåligt och vara arg och ledsen hela tiden, för att mellan all "skit" kunna leva. Jag önskar att vi alla kunde leva i en äkta "bubbla" utan behovet av makt, pengar och jävelskap.

Jag ber om ursäkt om jag tråkat eller sänkt ert humör det var inte tanken när jag började skriva......inte heller att göra någon upprörd av någon anledning, det är mina känslor och ord som fått säga sitt. 
Jag önskar Er ialla fall en fin lördagkväll!
Sköt om er och ta hand om varandra
HURkram

13 kommentarer:

 1. Så fina saker du hittat på Ullared, är själv sååå sugen på att åka ;))
  Man undrar verklige HUR folk kan handla som de gör ibland ;((
  ha det gott
  kram susanne

  SvaraRadera
 2. Snyggt du har det,slår mig ner i soffan & diskuterar detta med djuren mm jag fattar inte!!!
  /Kram fina du!

  SvaraRadera
 3. Ju fler som sätter ord på galenskapen och som reagerar desto fler som hör och förhoppningsvis reagerar. Är vi alla tysta förblir det tyst och galenskapen blir till slut norm och normalt. Heder åt dig.
  Kram Annika

  SvaraRadera
 4. Fint du har det! Ja hur är frågan! Ofattbart! Kram Nilla

  SvaraRadera
 5. Fint rum fina kudde med ekorre
  ja hur hur hur ,det kan man säga många ggr
  Jag kunde inte heller se programmet på tv ,mdet räcker med det man läser
  Ha en skön kväll och söndag

  SvaraRadera
 6. Vad betyder saker och shopping när man tänker på hur illa vi människor kan bete oss. Det är så svårt att ta in att vi kan göra sådana hemska saker mot våra medmänniskor. Om fler och fler höjer sin röst mot det som är oacceptabelt så borde vi till slut vinna över det onda. Kram söta du! Ester

  SvaraRadera
 7. Nej, världen är verkligen upp och ner numera! Man blir mörkrädd!

  SvaraRadera
 8. Kjempe koselig stue du har og den puten med ekorn var kjempe herlig:)
  Klem Merete

  SvaraRadera
 9. Superfint! Jag har och spanat in några djurkuddar :-) Mysigt! Tavlan är riktigt läcker! Ha nu en skön söndag!
  Kram Lina

  SvaraRadera
 10. Jag har inte heller sett det programmet, ibland orkar man inte. Mycket elände händer i världen och ingen kan hjälpa alla, men alla kan hjälpa någon. Inte tror jag du sänker någons humör med ditt inlägg, ibland är det bara så skönt att se att människor fortfarande bryr sig. Så mycket som pågår utan att man är medveten om det.

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera
 11. Ja du, man undrar vart världen är på väg.
  Jag såg programmet och blev bara så arg. Och sen att människan inte kunde stå för sina lögner. Gahh, hur kan man lära barn att det inte är okej att ljuga när vuxna gör det?!?!
  Mycket är bättre idag, men mycket var också bättre förr. Då hade man mer respekt för mitt och ditt och man värdesatte djur och natur på ett helt annat vis.
  Dystert, men tänkvärt inlägg.
  Hoppas ni haft en trevlig helg kram Malin

  SvaraRadera
 12. Människan ska råda över djuren på jorden stod det i Bibeln.. kan inte tro att det var så här Han menade. Håller helt med dig om att djur blir oerhört illa behandlade och hanterade både innan och efter sin död.
  Vi har precis fått låta vår älskade lilla hund somna in och jag ville inte ens lämna hennes kropp hos veterinären innan kremeringen! Jag tog med henne i famnen till kremeringen samma dag, hon låg i mitt knä hela tiden.
  Har man älskat ett djur i livet ska man väl också ge dem ett värdigt slut och en värdig hantering efteråt?
  När det gäller det man sett i Eskilstuna så är det så det vänder sig i magen... man sorterar sina hushållsopor till och med, men djuren hamnar på hög och i delar om varandra... NÄ fy, bannlys såna djurhållare!!!!
  Helt rätt Emma, att du skriver som du gör! Jag håller med!
  (Sen är det en slända du har på tavlan gumman! hih... *S* )

  Stor kram, bra talat!
  Linnea

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men visst tusan är det en slända...haha!! Kanske behöver jag nya glasögon;)
   /Emma

   Radera