Börja om från början
Är det inte konstigt hur trött man kan bli på sina prylar emellanåt....där är jag nu! Jag skulle bara vilja skyffla ut varenda pryl och möbel ur hela huset och börja om från början, men jag misstänker att det blir ett alldeles för stort projekt som ingen mer än jag vill delta i så det får jag nog hoppa över. Men det blir nog till att hämta den där kartongen som jag så flitigt springer med upp och ner i källartrappen och kasta ner lite prylar i. Jag förstår inte varför jag blir så stressad över för mycket prylar och tycker att det känns stökigt....är jag pedant? Jag tjatar mycket om att "var sak har sin plats", däremot putsar jag nästan ALDRIG fönsterna, jag dammar ytterst SÄLLAN och dammsuger först när det knastrar under fötterna eller en dammråtta rullar förbi framför ögonen på mig....så näää, jag tycker nog inte att jag är pedant....meeen, var sak har sin plats!

Önskar en bra start på veckan!
Prylkram

&....Torsten är hemma igen, och det visade sig att han varit instängd i ett uthus hos en familj bara två hus bort på vår gata och det var en utsvulten liten katt som kom hem:)

11 kommentarer:

 1. Skicka hit allt du tröttnar på vet jag ;) Allra helst skulle jag vilja ha ditt väggskåp, åh så vackert det är!
  Ja jag har då INTE tröttnat på dina prylar, men mina egna skulle kunna få bytas ut pronto! Ok, kanske inte allt, men mycket..

  Har en liten utlottning hos mig idag, välkommen in!

  Ha en trevlig måndag,
  kram Catta

  SvaraRadera
 2. Du har såå fint tycker jag...
  Men sååååååå skönt att Torsten är hemma igen & välbehållen men stackare suttit inlåst :(
  Nospussa på han nu & ha en fin dag/Kram

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att Torsten är hemma
  Ni har ju så fint ,lugnt och harmoniskt, Det är samma här både vad det gäller inredning och mig själv, vill gärna ha det lite ugnt ,köper många roliga saker i färg ,men icke ,i o för sig har ju jag rött som accent färg i hela huset ,där resten är vitt o grått, käderna är oftast svart inga smycken ,köper många fina som blir hängande fina på andra med inte på mig
  Ha en bra dag

  SvaraRadera
 4. Jag skulle också vilja börja om från början, men har samma problem som du. Det är ingen "annan" som tycker så... ;)
  Skönt att Torsten kommit till rätta!
  Hur gick det med försäljningen i helgen? Hoppas du hade tomt i bilen på hemvägen :)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Så skönt att han är hemma igen.
  Tycker det brukar hjälpa att flytta runt massa saker när jag får den där känslan och varken tid eller pengar kanske finns för att göra om mer.
  Hoppas du får en bra start på veckan, Kram Malin

  SvaraRadera
 6. Sååå skönt att Torsten är hemma igen:-)
  Ja du, flytta runt på saker gör jag med. Men till det städar jag även som en tok. MÅSTE städa på torsdagar, vilket innebär, dammtorka, dammsuga och torka golv. Japp, varje vecka samma sak… Jag vet, jag ÄR pedant;-)
  Nu däremot skall jag kila ner i källarn och fortsätta på ett litet pysselprojekt som jag håller på med:-)
  Ha en härlig vecka!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 7. Vad härligt att höra att han är hemma igen. De är så kvicka på att smyga in överallt och att de aldrig lär sig. Men skönt att han kom hem.

  Här har det hänt mig några gånger med. Men sen har jag funderat, vad skulle jag göra annorlunda mot för nu här hemma då.... jadu, det är inte lätt inte:)

  Kram Teres

  SvaraRadera
 8. Undrar om min kommentar försvann?

  Skönt att kissen är hemma igen :))

  Sov gott!
  Kram Frederica

  SvaraRadera
 9. Åh, jag känner igen det haha! Jag dammtorkar inte heller jämt och ständigt, men vill ändå ha var sak på sin plats. Jag gillar enkelhet, och när det blir för rörigt får jag ingen ro.
  Oj så skönt att er Torsten är tillbaka, vilken lycka!=)
  Kram

  SvaraRadera
 10. Funderar lite på det där med möbler/prylar och flytta omkring dem....undrar om det har något med hormoner att göra. I yngre år (runt 25-30) flyttade jag ständigt om i mitt vardagsrum, hade tom hjul på soffgruppen. Dåvarande sambo skojade och sa att han aldrig vågade sätta sig om det var mörkt inne för soffan kanske var borta......numera och sen lång tid tillbaka vill jag inte byta ut mina möbler/prylar och jag vill bara flytta något om funktionen blir bättre. Ja, inte vet jag......
  Underbart att katten är tillbaka, det trodde jag hela tiden. //M

  SvaraRadera
 11. Glad över att du fått hem din Torsten :)
  Kram Caroline

  SvaraRadera