Helt plötsligt

Tapet med rosor från Boråstapeter, karta: Bohéme, tapetnummer: 3371.

Jag har haft den här tapeten i över ett år nu och jag har inte velat sätta upp något på den för att jag faktiskt tycker den är fin som den är som en stor tavla i sig. Så är jag väldigt sparsam med att hänga upp saker på väggarna då jag känner att det kan bli för "stökigt" med för mycket uppsatt. Jag klarar över huvudtaget inte av när det blir för mycket plock å prylar överallt, när jag känner att det har kommit till det läget så brukar jag plocka fram en kartong och gå runt i alla rummen och packa ner sånt som känns onödigt eller för mycket tills jag uppnår ett mer "städat" intryck. Något jag har extra svårt för är dukar och gardiner de ryker oftast lika fort som det kommit fram. Men nu helt plötsligt fick jag för mig att sätta upp en tavellist över tvn som faktiskt känns riktigt bra och något som jag nog aldrig kommer att plocka bort är mina första små klackskor.

Hoppas ni haft en bra helg!
Tapetkram

Ni som har Facebook...missa inte att följa Vita Hemligheter där. Där kommer det ibland upp lite annat som inte alltid syns här.

7 kommentarer:

 1. Jättefin tapet och det blir som du säger, en tavla på något sätt.
  Jag är som dig, går och plockar ner onödiga saker i kartonger och ställer ut i förrådet. Efter ett tag kommer något kanske in igen eller inte. Jag har även börjat sälja en hel del nu, förrådet blir fullt det med;)

  Kram Teres

  SvaraRadera
 2. Det ble jo bare utrolig bra:)
  Herlig den tapeten din:)
  Klem Merete

  SvaraRadera
 3. Jag är som dig och det kan dröja flera år innan jag sätter upp den första saken på väggen. Måste kännas helt rätt innan jag gör ett hå i en nytapetserad vägg =)
  Det blev jättefint med tavellisten och skorna är jättesöta.
  Igår gav vi bort doptavlan jag köpte från dig och Ellens mamma och pappa blev jätteglada över den vackra tegelpannan. Tusen tack ännu en gång!
  Kram Annica

  SvaraRadera
 4. Plötsligt händer det heter det ju;-)
  Sicka söta små klackaskor!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Tapeten är jättefin! Som svärfar säger om man sätter upp tavlor och liknande när det är nytapetserat: Vad var det då för mening att tapetsera om???

  Ja, säg det ;)

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera
 6. Sååå snyggt...Älskar den Tapetet ♥
  /Kram

  SvaraRadera
 7. Älskar tapeten, la upp bilder idag på sovrummet som vi har denna tapet i! =D

  SvaraRadera