Keep it simple!

Kudden "Keep it simple" och krukan är ytterligare ett par saker som jag köpt från Zelected by Houze. I ett tidigare inlägg visade jag två små ljushus i zink som också kommer från Zelected by Houze, jag fick frågan om de gick att köpa dem direkt från deras sida men jag vet faktiskt inte om man kan det eller om det måste vara via ett inredningsparty, återkommer om jag skulle få klarhet i den frågan. Krukan som jag köpte två av kommer bli perfekta med hyacinter i till jul. Kuddfodral har jag lite mani på just nu, det är ett väldigt snabbt och enkelt sätt att förnya på utan någon som helst ansträngning...Keep it simple!

Då var det redan fredag igen, veckorna går så fort....men jag tar det som ett gott tecken eftersom det sägs att tiden går fort när man har roligt, vilket alltså måste betyda att jag trivs med det jag gör:)

Önskar er en härlig fredag!
Keep-it-simple-kram

9 kommentarer:

 1. ~ Underbart ~
  Ha en fin Fredag/Kram ♥

  SvaraRadera
 2. Hej fina Emma! Jag kan ge dig svaret på frågan! =)

  Jag är konsulent för ZbH och man kan handla från katalogerna (som finns på hemsidan) genom att mejla konsulenten sin order. Billigast blir det om man går ihop 3 - 4 personer och beställer, då kostar frakten 49 kr per person och man delar på fakturaavgiften på 19 kr. Frakten för 1 - 2 personer kostar 119 kr per person + fakturaavgiften på 19 kr.
  Man kan tyvärr inte handla från hemsidan mer än de "outlet-artiklar" som finns, de nu aktuella produkterna kan man alltså inte köpa från nätet.

  Har ni fler frågor eller om ni vill beställa kan ni mejla mig:

  emma.warnstrom@zbh.se

  Kram kram

  SvaraRadera
 3. Åhh jag har den kudden och bara älskar den...! Och mycket annat som finns att köpa på ZBH.. :)
  Skönt med helg nu, stor kram Helena

  SvaraRadera
 4. Vilka underbara köp.
  Hoppas ni får en mysig kväll och en riktigt skön helg, Kram Malin

  SvaraRadera
 5. Fint du har det, vargkudden är ju fantastisk!!!Kommer den också från ZBH??? Trevlig helg//kram maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vargkudden kommer från Rusta, så har jag en kudde med en igelkott på som inte syns på dagens bilder den är från Ullared,den lilla kudden med text på är fån Lagerhaus.
   /Emma

   Radera
 6. Jätte mycket fint, jag gillar det dom säljer. Har inte köpt nåt därifrån, men det blir nog snart. Ha en fin helg. Kram Mimmi

  SvaraRadera
 7. Tänkte tippsa om Emma men ser att hon redan kommenterat :)
  Jättefina grejer!
  Kram och trevlig helg!

  SvaraRadera
 8. Go kväll!!!
  De verkar onekligen ha en himla massa fina saker, men jag känner ingen som säljer de sakerna. Men jag ska ha ett inredningsparty med "The Perfect home" om ett par veckor. Det är en tjej som bor här i "byn" som säljer det. ska bli kul:)
  Hoppas du får en fin helg!
  Kram Anna

  SvaraRadera