Lockar fram ett leende...

Kanske tror ni att jag har tegelpannor överallt här hemma men så är det faktiskt inte. Inne har jag endast den där lilla pannan som det står "Thank god it´s friday" på sen har jag ett par stycken ute istället. Men den ni ser på bilderna har jag gjort bara till mig själv för att jag helt enkelt var tvungen att ha en med en textrad ur Lifehouse nya låt "Between the raindrops". Det finns ju en hel uppsjö med skyltar och tavlor med budskap och texter på idag eftersom det är väldigt populärt. Men det är något extra med att ha något som man valt själv som gör att det blir mer personligt, något som har en betydelse, som lockar fram ett leende när man läser det eller ett vackert minne. Kan ju vara nästan vad som helst, en bit ur en låt, filmcitat, dikt, namn....bara det är viktigt för just dig och gör att den där lilla texten får stor betydelse.

Jag har fått ett par förfrågningar om någon slags "jultegelpanna", jag håller på med det och hoppas snart kunna visa er.

Och som ni märker så är jag nu hemma ifrån Stockholm efter en mycket spännande och intressant utbildning om färg hos Alcro, jag tackar för dessa roliga och lärorika dagar.

Nu önskar jag er en riktigt fin fredag
Between the raindrops-kram

6 kommentarer:

 1. Jättefin ♥...
  Jultegelpannan ser jag fram emot/Ha en underbar Fredag Kram!

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig blogg :) Trevlig helg kram jeanette

  SvaraRadera
 3. Så fin! Variationsmöjligheterna på dina tegelpannor är oändliga. Kul!!
  Kram och trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Vad spännande, för jag är sugen på en jultegelpanna. Men jag har inte hunnit fundera ut något bra budskap ännu =)
  Trevlig helg på dig!
  Kram Annica

  SvaraRadera
 5. Ser att du har den fina "office rules" tavlan, den skulle jag också gärna vilja ha, vet du var man kan få tag på den??? //kram maria

  SvaraRadera
 6. Hej maria!
  Jag köpte skylten hos Louise Interiör, tror inte den finns kvar där men kolla här: http://www.ofeliashus.com/product.html/platskylt---office-rules
  /Emma

  SvaraRadera