Peace please

Kuddfodral "Peace please" och "Give & take" från Ellos, kudde med varg på kommer från Rusta och fodralet "Live what you love" är från Lagerhaus.

Idag har jag plöjt mig fram till jul-lådorna nere i källaren för att vara redo på söndag när adventssakerna ska fram. Jag säger då det, herregud det tog mig över en timme att komma fram till lådorna, så mycket grejer där nere och jag är skyldig till en del.....eller det mesta....ja ja jag erkänner, jag är nog skyldig till ALLT! Men så är det ju jag som röjer, svär, frustar och flyttar lådor och prylar fram och tillbaka också. Jag hade en vän på besök idag och jag "beklagade" mig över hur fullt det är i källaren....hon berättade då att hon förvarar och kör runt med lite prylar i sin bil....ja alla sätt är ju bra utom de dåliga:)

Todeloo på er!
Prylkram

8 kommentarer:

 1. Superfina kuddar ♥...
  /Kram

  SvaraRadera
 2. Förvaring i bilen? Tja... jag måste fundera om det är en bra eller dålig ide, hihi
  Jag har gjort advent och städat idag. Jag jobbar i helgen, börjar mina nattpass i kväll så då är det skönt att ha det gjort :)
  Vilka jättefina kuddar du har!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Var glad att du har en källare, det har inte jag. Vi har knökfullt i skrubben och förrådet ute och har samma problem som dig. Bubba in och bubba ut och en himlans massa svärande över allt som ramlar ner på tårna haha
  Mysiga kuddar!
  Kram Annica

  SvaraRadera
 4. Jättefint med kuddarna i soffan! Det där med att ha ytor att fylla med grejer är både bra och mindre bra. Det går att få in massor, men det är inte så kul när man ska flytta och upptäcker hur mycket skräp man sparat.
  Kram Ester

  SvaraRadera
 5. Haha, så kan det ju bli ibland... jag kan också köra runt med grejer i bilen - fast då ska de slängas på sortergård eller sopstation eller eventuellt skänkas. Det är ju bara det att man ska komma ihåg att stanna och lämna av de där kassarna... :-) //kram maria

  SvaraRadera
 6. Kjempe koselig samling av puter du har gjort der:)
  Klem Merete

  SvaraRadera
 7. Det var snygga kuddar Du har, att Du är väldigt produktiv har jag redan förstått.
  Du sitter nog aldrig still,har nya projekt på gång.
  Hos mig är adventsstakarna på plats,men en stolle strejkar efter många år.
  Vi får se hur det går med det. En trevlig helg önskar jag Dig.
  kram

  SvaraRadera
 8. Du ska inte underskatta förvaring i bilen;-) det är superbra ända till maken får för sig att städa där....../johanna

  SvaraRadera