Förbannat bra...

Jag har bakat hyacinter idag......nää, inte riktigt, men jag har satt dem i en bakform. Köpte såna här bakformar på Åhlens förra året när de reade ut julsakerna, det är pappersformar som går att ha i ugnen, 6-pack för 10kr. Kanske blir det att jag bakar i någon av dem men som ni ser går det ju att ha dem till annat också.

Hur många känner igen sig i det här?.....att stå framför spegeln på toaletten med en sax i handen fast besluten om att man skulle se så förbannat bra ut i lugg. Där stod jag idag med saxen i handen och helt övertygad om att lugg är det enda rätta för mig...vad det det? Hmmm jag vet inte, jag har vacklat mellan...Ååhhhh nej vad har jag gjort! Och...Tjaaa kanske inte så tokigt ändå!...hela dagen. Det spelar ju å andra sidan ingen roll nu då luggen är kapad och det är för sent, det jag vet helt säkert just nu är att det tar förbannat lång tid för en lugg att växa ut igen!

Trevlig kväll på er!
Luggkram

6 kommentarer:

 1. Underbart!!! Jag tror det blev förbannat bra jag;-)
  Klart vi vill se en bild i din fina lugg också!!
  Men nä, jag är en riktigt fegis när det kommer till håret och kliper aldrig mig själv, har typ aldrig klippt min dotter heller. Jo, typ nån gång och då var jag tvungen att ta henne till frisören efteråt, aja baja Anna sa hon och jag gjorde aldrig det igen;-)
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Så fint du pysslat, det blev ju jättebra med bakade hyacinter. Ja det är bara att klippa, luggen alltså. Den växer u ut. Ha en fin kväll. Kram Mimmi

  SvaraRadera
 3. Passet perfekt til å ha Svibler i:)
  Klem Merete

  SvaraRadera
 4. Jag har haft lugg så länge jag minns och det är minst ca 50 år. Underbart! Kan inte tänka mig annan frisyr. //M

  SvaraRadera