Bläää för beska,sura och tråkiga kommentarer,blääää!!




Fredag 
och jag rör om i grytan lite....


Ser där ja....så har jag också fått mig en besk kommentar på bloggen, bläääää för beska, sura och tråkiga kommentarer, blääääää!!
Så här lyder den: "Hm... jag tycker det är FULT att stjäla idéen från en annan bloggare och sen låtsas att det är du själv som har kläckt idén! Inte ok!! Trodde du var bättre än så... :0("
Och den är menad till detta inlägg: "Ett litet tips", läs inlägget och sen vill jag att någon,
talar om för mig var i inlägget jag skriver/påstår/antyder att det är min idé? Det jag ville göra var att tipsa om vart man kan hitta sådana här sladdlampor lite billigare och så visar jag bara hur jag har hängt mina.
Och jag är helt övertygad om att jag inte är först med att visa sådana här lampor, samma sak har med all säkerhet visats på flera andra bloggar precis som med allt annat. Ska vi hålla på att peka finger så här så kan man ju egentligen inte skriva eller visa någonting.
Som till exempel dagens inlägg som skulle kunna vara ett tips på detta fina kuddfodral med giraff på som jag köpt från H&M för endast 79,50kr, ett tips om att man kan hitta kuddfodral med de populära djurmotiven även billigt. Och jag lovar, jag är inte först med att ha kuddfodral med djurmotiv i soffan, inte heller först med att handla från H&M, jag har alltså inte kläckt någon "idé" först....jag kallar inte detta heller för en idé utan kanske mer för ett inredningstips för er som kanske missat detta kuddfodral hos H&M och varit ute efter ett, eller som kanske inte visste att Clas Ohlson hade sådana här lampor billigt.
Jag skulle kunna plocka fram fler inlägg som till exempel det här där jag tipsar om att sätta en tapet i vitrinskåpet, det är säkert någon som gjort detta innan mig. Jag är inte ute efter att "stjäla" någons idéer, jag vill bara dela med mig av det jag gör.

För övrigt så kan jag tala om att jag inte läser så många andra bloggar, för att jag helt enkelt inte hinner längre, jag söker ofta inspiration på Pinterest och det var faktiskt där jag först fick se denna typen sladdlampor, blev inspirerad och själv sugen på att ha ett par och började då söka i butiker på nätet vart jag kunde hitta sådana eller liknande. Meeeen...då måste det ju vara Pinterest som "kläckt" idén då eller??...Eller ska vi verkligen börja bena ut vem som var först bland alla tiotusentalsmiljoner bloggar som finns i världen...suck!

Så du som "Trodde jag var bättre" ledsen att jag spräckt din bubbla om mig. Men jag vet vem jag är....och jag är mycket bättre än så, och jag är definitivt bättre än att lämna beska, sura, anklagande och otrevliga (anonyma) kommentarer på någons (som jag troligtvis inte ens känner) blogg!

Kanske är det dumt att över huvudtaget reagera på något så här korkat, vi vet ju alla att det finns en baksida med bloggandet och att vi har "alla sortens läsare" men jag har så himla svårt att hålla tyst när man får skit helt obefogat eller blir oskyldigt anklagad.
Kanske ska man ha lite mer på fötterna innan man kallar någon för tjuv!

Önskar en trevlig fredag!
Och hoppas ni klarar er från tråkiga kommentarer på era bloggar, på jobbet eller vart ni än befinner er ♥
Blääääääkram

18 kommentarer:

  1. Tråkiga kommentarer är onödiga kommentarer...

    SvaraRadera
  2. Hej Emma!
    Förstår dig fullständigt och ibland måste man bara få säga ifrån. MEN sen glöm det - där finns alltid folk som måste gnälla, klaga och kommenterar på fel sätt. Du har en underbar blogg och DET VET DU. många som gillar och följer denna. Kram från Yvette / Soluppgången

    SvaraRadera
  3. Hej, ja vad ska man säga? Bra skrivet av dig iallafall! Som du skriver det handlar inte om vems iden var eller är, utan att sprida vidare! Jag är jätte glad för det du skriver, tipsar om och iderna, oavsett om var de kommer ifrån, tack!
    Önskar dig en fin helg, och hoppas du kan skaka av dig den tråkiga kommentaren.
    Hälsningar från ett strålande soligt Roslagen,
    Veronica.

    SvaraRadera
  4. Hej vännen! Tråkigt att man ska behöva utstå sura kommentarer från (uppenbarligen) avundsjuka bloggläsare (för vad kan det annars handla om?) speciellt som man inte vågar stå för vad man tycker och kommenterar som anonym. Om man inte kan tåla att läsa om vad vi bloggare inspireras och vill dela med oss av, varför då ens bemöda sig med att läsa bloggar?
    Troligtvis handlar det om en bloggare med dåligt självförtroende som själv har bygglampor hemma och som trodde hon var först med idén, haha! ;)

    Ha det bäst, fina Emma! ♥

    Kram Emma

    SvaraRadera
  5. Men så trist och småsint! Jag har också bloggat om lamporna från Clas Ohlsson så det gör väl även mig till en copy cat och tråkig och fantasilös bloggare som stulit någons idé, men jag tycker som du att bra saker är till för att tipsas om! Och tack och lov så tycker jag ändå att inredningsbloggar överlag ändå är rätt förskonade från elaka kommentarer, förvisso kan någon ge en gliring eller vara misunnsamm för att den kanske inte kan köpa det den vill men som sagt överlag en massa pepp och inspiration. Så fortsätt tipsa på du, jag snor exempelvis med mig tipset på giraffkudden bums! :-D Trevlig helg!
    /Therese - Sockenvägens Söta

    SvaraRadera
  6. jag tycker överhuvudtaget inte om när folk skriver anonymt eller inte vill visa vem man är.
    vågar man inte stå för det man skriver då ska man hålla tyst
    som du skriver,ska man inte kunna tipsa om något man sett,utan bli beskylld för stöld
    ha en bra helg
    maggan

    SvaraRadera
  7. Bry dig inte Emma.Det är bara löjligt att hålla på med såna kommentarer.
    Avundsjuka skulle jag tro.Du har en jättefin blogg.
    Ann

    SvaraRadera
  8. Nä usch så tråkigt!
    Ta inte åt dig av sådana dumheter. Hur i all världen ska man veta att några stycken till av våra 10 miljoner invånare har gjort likadant. Du gjorde ju som du tyckte var fint!!
    Fortsätt i samma anda. Du inspirerar iallafall mig :) kram, Jennie

    SvaraRadera
  9. Hmmm...Så trist med sådana kommentarer....
    Försök att inte ta åt dig "vi känner" ju Dig/Kraaaaaaaam vännen ♥

    SvaraRadera
  10. Tråkigt med folk som inte har annat för sig än att kritisera andra!! Bra att du säger vad du tycker!
    Gillar din blogg iallafall :-)
    Kram Satu

    SvaraRadera
  11. Utrolig trist at noen kan komme med sånne unødvendige kommentarer......
    Det må jo kun være fordi de selv ikke har det så godt og må la det gå utover andre.....
    Jeg stor koser meg med bloggen din og liker alle dine tekster som ikke sier sånne ting som denne viser til...
    Tusen takk for en herlig blogg:)
    Klem Merete

    SvaraRadera
  12. För övrigt är det riktigt dålig stil att lämna en anonym kommentar och uruselt att dessutom komma med fula anklagelser, har folk inget vettigare för sig! Du har en härlig blogg så fortsätt att tipsa och inspirera!
    Önskar dig en fin helg!
    Margot

    SvaraRadera
  13. Håller med, stort blä och så onödigt... Bra skrivet av dig, mycket bra. Fortsätt inspirera! Kram, Marthina

    SvaraRadera
  14. Ja försök att skaka av dig ....och fortsätt inspirera ....:)
    Det där med vett och etikett även i bloggvärlden borde ju inte vara så konstigt tycker man , elaka kommentarer hör inte hemma


    Kram
    Pernilla

    SvaraRadera
  15. Trist med sura kommentar, ibland undrar man hur folk orkar.
    Hoppas du får en fin helg!
    Kram

    SvaraRadera
  16. Trist att du drabbats av surheter...=(

    Stor KRAM Ninni

    SvaraRadera
  17. Att folk bara orkar!!!
    Vet inte om jag har kommenterat här förut, men jag har läst din blogg i några månader nu och jag gillar den jättemycket. Din blogg hör till mina favoritbloggar som jag kollar in på varje dag!
    Den där kommentaren kan bara handla om avundsjuka. Vad kan annars vara anledningen till sånt?
    Ser fram emot att se hur nya tapeten ser ut när den kommer upp!
    Jag måste också säga att jag älskar den fina urnan du fick i julklapp, och jag måste skaffa mig en sån!
    Fortsätt som tidigare, ändra inte på nåt! Strunta i surisarna.
    Kram och trevlig lördagkväll!
    Mia från Boden

    SvaraRadera
  18. Hej!
    Har inte heller kommenterat här förut (tror jag), men någon gång ska ju vara den första. Trist med tråkiga kommentarer och att folk inte vågar stå för vad de tycker, men se positivt på det... Se hur många FINA kommentarer det ledde till. Sug åt dig av det i stället och glöm den där sura... Fortsätta blogga och inspirera!! Kram J

    SvaraRadera