Inredningsutbildning med Mija Kinning
Efter gårdagens dystra inlägg tänker jag idag berätta om någonting riktigt roligt istället för att slippa tänka på där trista. Jag var ju på inredningsutbildning med Mija Kinning för ett tag sedan, vilket var helt otroligt spännande, intressant och roligt. Utbildningen bestod av två intensiva dagar, där Mija berättade lite om sina olika projekt och uppdrag, tips och arbetssätt, hur hon tänker när hon kliver in i ett rum, att utläsa en kunds behov och önskemål. Under båda dagarna fick vi arbeta praktiskt med att inreda olika rum åt en annan deltagare genom att använda de verktyg som Mija själv använder, att låta kunden välja ut ett fåtal bilder som talar om vilken stil, känsla och färg kunden tycker om, att läsa av kunden och sedan presentera hur man tänkt med ett moodboard.
Det är Eco-Boråstapeter som erbjuder den här utbildningen endast till de som arbetar inom färg- tapetbranschen och är återförsäljare av deras tapeter, utbildningen hålls av Mija Kinning.
Det var riktigt roligt att få träffa Mija som är precis som hon är på tv, glad, skrattande, varm, humoristisk, trevlig, naturlig och så jäkla duktig på det hon gör. 

Så vill jag tacka för alla fina kommentarer ni lämnade igår, jag har läst dem flera gånger och jag är så glad att ni tar er tid att skriva några peppande rader som jag kan finna lite tröst i då det kändes så tungt i går. Och tack till er alla underbara läsare som kikar in här varje dag i vått å torrt, sorg å glädje, vad vore bloggen utan er!!

Önskar er en bra dag!
Inredningskram

7 kommentarer:

 1. Ooooo...Så härligt med inredningsutbildning med Mija Kinning :) Härliga foto/Kram ♥

  SvaraRadera
 2. Vad inspirerande det låter, vad roligt att göra något sånt!

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera
 3. O vad avunsjuk jag blir låter väldigt roligt och inspirerande
  Haoppas allt ordnar sig för dig
  Ha en bra dag

  SvaraRadera
 4. Hej vännen!!
  Måste varit otroligt inspirerande med inredningsutbildning med Mija Kinning!
  Läste ditt inlägg från i onsdags nu… Vet inte vad det handlar om men hoppas det löser sig för dig.. Verkar inte ha varit nån bra onsdag för många denna veckan…
  Hoppas det löser sig…
  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Åh vad kul och lärorikt! Jag skulle mer än gärna gå inredningsutbildning med Mija, hon är ju så otroligt duktig! :)

  SvaraRadera
 6. Åh vad roligt! Jag skulle jättegärna gå på en inredningsutbildning med Mija. Hon är bara bäst! Vet du vart man kan vända sig för att gå en sådan kurs???

  SvaraRadera