Blivit lämnad...


Bilder från övervåningen.

Jag tycker om att ha kontroll, lite ordning och reda både på saker och situationer helt enkelt. Har jag kontroll på omgivningen känner jag att jag kan ge 100% på det jag pysslar med och liksom ligga steget före, jag presterar som bäst i ett organiserat liv, och det kan handla om allt från viktiga avgörande saker till vanliga vardagsting.
Just nu ligger jag efter med allt, livet har gått om mig och spottat ut det ena skräpet efter det andra på vägen, jag har inte hunnit följa med och plocka upp utan blivit lämnad i ett okontrollerat kaos.
Jag ligger efter med städning, tvätten, handling, barnen, jobbet, bloggen, mig själv...ja i princip allt. Jag sitter mitt i en oas av klädhögar, damm, skrikande barn och knaprar på en torr brödkant och väntar på att någon ska plocka upp mig, borsta av mig och sätta tillbaka mig i det organiserade fack jag hör hemma.
Jag mår inte bra när jag halkar efter och inte hinner med, utan blir stressad av situationen, ofokuserad och ledsen.

Sköt om er!
Kontrollkram

8 kommentarer:

 1. usch ja, vet hur det är. Hoppas att du snart mår bättre men låt det ta sin lilla tid och ta det lugnt. Kramar Jennie

  SvaraRadera
 2. Vad tråkigt att höra! Jag känner med dig i detta nu, jag ligger också efter med diverse måsten och det stressar mig något oerhört! Styrkekram

  SvaraRadera
 3. Fydå! Styrkekram till dig från mig!

  SvaraRadera
 4. Förstår & Kraaaamas ♥ ...

  SvaraRadera
 5. HIMMEL!!! Så där får du inte skriva, jag blev helt skärrad ju….
  Vet du, jag är lite likadan, vill ha ordning och koll på saker.
  Är det möjligt att lämna barnen hos nån lite så du får lite tid att röja själv, då brukar det gå undan och man känner sig lite lugnare efteråt??
  Va rädd om dig och stressa inte i onödan…
  Varm kram Anna

  SvaraRadera
 6. Vet precis vad du menar. Styrkekram till dig. Stressen handlar ibland speciellt om att man måste våga släppa kontrollen och hitta balansen i det. Det är fruktansvärt jobbigt när man har behovet av att ha koll. Särskilt när det resulterar i att det blir klädhögar och dammigt. Sånt far jag också illa av, men så tänker jag att mitt boende reflekterar hur jag mår på insidan just då. Så när jag väl börjar plocka så lättar det bit för bit. Glöm inte andas in och andas ut och så snart är du med på banan igen.
  KRAM

  SvaraRadera
 7. Hej finaste!!! Förstår dig till fullo sitter själv just nu i soffan o vet inte vad jag ska börja suck.... Vi ska ha kalas i morgon o allt e upp o ner..... Men man få nog börja i en ände o strukturerat röja sig fram!!!! Stor kram från Maja

  SvaraRadera
 8. Kära lilla gumman, nu överdriver Du nog lite. När man ser dina fina bilder , för de är
  hemifrån Dig. Så ser man bara blanka rena fina golv.
  Men skulle det vara sådant som inte syns på dina foton, så är det bsra att röja lite i taget.
  Kom i håg att Rom byggdes inte på en dag.
  Jag vet att Du fixar detta stor kram från Hajan

  SvaraRadera