Plocka bort min lastpallshyllor


Linslusen Sigge har såklart klämt in sig på en bild och räcker ut tungan åt mig.

Jag funderar på att plocka bort mina lastpallshyllor eller så ska jag täckmåla dem vita, jag har inte riktigt bestämt mig ännu. Jag har funderat på att kanske sätta upp ett väggskåp där sambon kan ha sina fina whiskeyflaskor, men det får jag inte säga högt för då skruvar han ner hyllorna innan jag hunnit avsluta den meningen.
Ja vi får se men något ska jag nog hitta på.....ni vet, ombyte förnöjer!

Fin dag på er alla!
Lastpallskram

8 kommentarer:

 1. vist är det kul att ändra om hemma
  ha det så bra
  maggan

  SvaraRadera
 2. De är sååå coola & fina som de är tycker jag :)
  Hihi Söt Sigge/Nospussar & Kramar från mig!

  SvaraRadera
 3. Åhh, de som är så fina. Täckmåla dem säger jag och inte ett knyst till maken;) Man får verkligen vakta sin tunga inför våra andra hälft, säger man gör mycket går det inte att ångra sig.

  kram Teres

  SvaraRadera
 4. Hej! Ramlar in här av en slump (kan man tänka sig :)) och måste bara beundra dina fina tegelpannor. Tänk vad många pannor vi kastat ner från hustaket föregående år, och de blev bara flis allesammans. Så kan de också sluta sina dagar... Och din hund är ju bara för ljuvlig! Älskar bilderna i tidigare inlägg från hans födelsedag :). Vovvar är härliga! Önskar dig en fin kväll!

  Kram från Fracks matte

  SvaraRadera
 5. Jag gillar dessa lastpallshyllor...hur har du gjort för att få tag i de och så?? sjukt snygga! vill ha! hihi min hund heter också sigge :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var sambon som fixade hem dem åt mig, så gjorde jag två hyllor av dem:)
   /Emma

   Radera
 6. gillar verkligen laspallshyllorna! vill själv ha såna! så jag kan ta dom om du inte ska ha de kvar ;) meen bor lite för långt borta! Er sigge är mkt söt. min hund heter också sigge :P mkt fint namn!

  SvaraRadera
 7. Åh, gillar dina lastpallshyllor! Så charmiga=)
  Kram

  SvaraRadera