Sätta färg på tillvaron!
Måndag ljuva måndag!
En måndag med massor att göra inför en fullspäckad och hejdundrade spännande vecka, vi öppnar den "nya" butiken på torsdag, vårt familjeföretag Curts Färg i Nybro där jag jobbar är just nu i full gång med att flytta till ny lokal. Det är både spännande och skrämmande, det är fortfarande mycket kvar att göra och även om kanske inte allt har gått helt smärtfritt så kommer vi att bli den butik som hjälper er att sätta färg på tillvaron och vardagen! 
Jag jobbar där tillsammans med min mamma och mina två mostrar som har lång erfarenhet inom branschen, det var min morfar Curt som grundade företaget. Vi är alla kunniga och duktiga på olika saker, vare sig det gäller att måla om ditt hus, möbel, välja tapeter eller inreda ditt hem.
Idag ska jag planera och handla lite till stylingen av alla de olika miljöerna som ska finnas i butiken, jag lovar det kommer vara värt resan att hälsa på oss.

Det är viktigt att sätta färg på tillvaron och här hemma gör jag det genom mina färgglada stora ljusstakar/hållare i trä som jag själv målat i vitt, turkost och den minsta i grönt. Målade alla vita först och sen ett par lager i olika nyanser av de respektive färgerna, sedan raspade och slipade jag dem grovt för ett riktigt slitet resultat. De blir en härlig färgklick på matbordet, och även om jag har mycket vitt och svart så tycker jag om en och annan färgklick i lagom mängd.

Trevlig måndag!
Färgkram

5 kommentarer:

 1. Underbart vackert & så spännande med butiken :)
  /Kram Annmi

  SvaraRadera
 2. Ny butik...spännande. Lycka till!

  SvaraRadera
 3. Åh, vilka härliga färgklickar! Man blir glad av dem=)
  Kram

  SvaraRadera