Sitta hemma i soffan och shoppa

Alla bilder är från Trademax 

Det blir mer att man handlar på nätet, både när det gäller inredningsprylar och möbler.  Det finns så otroligt många fina nätbutiker och att kunna sitta hemma i soffan och shoppa är ju  himla smidigt, att snabbt kunna jämföra priser, utbud och fraktkostnader som jag tycker är viktigt, jag tycker att man ska kunna beställa en mindre pryl utan att fraktkostnaden blir dubbelt så dyr mot vad själva prylen är, då blir det faktiskt så att jag avstår. Samtidigt så tycker jag om att gå i butiker i stan så man kan klämma och känna på varan innan man köper, men det är också en viss spänning med att köpa på nätet, väntan och spänningen över vad som komma skall.
För ett tag sedan köpte jag nya matstolar och det var faktiskt första gången jag handlat möbler via nätet, det är ju alltid en chansning med att inte ha sett varan först mer än på bild då det faktiskt kan skilja något på det i verkligheten, men det är å andra sidan väldigt bekvämt med att få det levererat hem till dörren.

I nätbutiken Trademax hittade jag många riktigt fina stolar, för mig är det kanske inte läge att köpa nya stolar till matrummet redan, men man behöver ju inte köpa stolar i set utan bara en och ha stående någonstans för att den helt enkelt är jäkligt snygg. Den svarta stolen gillar jag för att den ser ut som ett träd i ryggen och skulle vara fin vid mitt skrivbord. Den vita stolen skulle passa var som och den har dessutom lite snurrfunktion.

Oj oj oj så mycket fint det finns....
Större plånbok, ja tack!
Större hus, ja tack!

Trevlig dag, ja tack!
Ha det gott
Shoppingkram

1 kommentar:

  1. Snyggt .........
    Ha en finfin dag/Kram Annmi

    SvaraRadera