Ett å annat....
Det kommer många mail med förfrågningar och önskemål om vad som kan tänkas visas upp på här på bloggen, olika förslag på samarbeten som tydligen är "passande" på min blogg. Jag vet inte hur man ser ett passande och relaterande samband med nätcasino och min blogg, visst kan man vrida å vända på allt för att kanske hitta en liten liten röd tråd....men nej jag har svårt att se den!
Har bland annat även fått mail om att jag borde vara "tacksam" över att få dela med mig av ett företags artiklar (alltså typ tidningsartikel för att de så hjärtligt ville sprida kunskap) helt gratis, "utvald" som jag var.

Ja många konstiga mail blir det och de allra flesta åker i papperskorgen, men så trillar det in ett å annat som är faktiskt är riktigt intressanta, givande och bra tips, som t.ex. den här serien Blomsterflickan som jag inte hade en aning om. En söt liten komedi-serie från Pockentertainment med en hel del kända ansikten som t.ex. Olle Sarri och Cissi Fors, som jag båda gillar, jag kanske inte skrattar ihjäl mig direkt men det räcker lite med att se Olle Sarri i cykeldräkt för att jag ska dra på smilbandet och vilja se hela serien.

Och det är när jag får såna här bra tips som tilltalar mig, det är då jag delar med mig av dem till er:)

Ha det gott i solen!
Blomsterkram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar