Mer plats...Ledsen att det blir lite uppehåll mellan inläggen här just nu men när sommaren kommer blir det inte riktigt lika mycket tid sittande vid datorn, inte för att jag sitter å steker i solen direkt, men det finns ju så mycket annat man vill göra.
Förra veckan gick åt till att jobba och dras med en riktig dunderförkylning som tyvärr fortfarande sitter i. På jobbet byggde jag (notera byggde) en vägg av reglar å hela tjohejet, alldeles själv, snickra....det är väl inget...helt plötsligt så hade jag byggt en ny miljö till butiken, jag måste nog fota den och visa er mitt mästerverk;)

Hemma i matrummet har jag gjort om lite och satt upp hyllor längs nästan hela ena väggen. Jag ville ha lite mer plats för skålar, vaser och prydnader som jag gärna vill ha framme, så tavelväggen åkte bort och tavlorna får istället stå med på hyllorna. Hyllorna är Lackhyllor från IKEA, 190cm plus 110cm-hyllorna, så hela 3 meter långa blev de.
Ljusslingan/partyslingan kommer från Clas ohlson och är egentligen för utomhusbruk men blev väldigt fin där den pryder hela översta hyllplanet.
"Lisa Bengtsson" bilderna "Tillsammans" med taxar kommer från Confident Living. Golvuret har jag köpt billigt på Blocket och sen målat svart, trofén på väggen kommer från Blomsterlandet. Ljusstakarna från Hjärterum står på bordet tillsammans med flera små vasar med syréner och hundkex, underbara sommarblommor.

Önskar er en fin kväll alla mina fina läsare!
Hyllkram

3 kommentarer:

 1. Så fina bilder!
  Önskar dig en fin kväll.

  Missa inte min flyttrea i butiken. 50% på nästan hela sortimentet.

  www.WinckVintage.com

  // Amelie

  SvaraRadera
 2. Förstår helt klart & sååå fint/Kram Annmi

  SvaraRadera
 3. Så himla fint!!
  Kram Mellton.com

  SvaraRadera