Spottar ut allt i en enda röra!
I hallen ser ni tapeten som jag satte upp för ett tag sedan. 


Bilder från min arbetsplats/kontor här hemma.

I fredags blev jag intervjuad för ett "hemma hos reportage", vilket är roligt. Jag blir alltid så ivrig när jag ska få prata om tapeter, färg, inredning och när jag får berätta om mina idéer, tankar, drömmar, planer och visa vad vi gjort med huset och vad jag vill göra härnäst så är det nog mycket möjligt att jag bara spottar ut allt i en enda röra. Så så här efteråt vet jag faktiskt inte riktigt vad jag sagt eller inte sagt, eller vad jag borde sagt eller vad jag kanske inte borde sagt.
Konstigt hur det kan bli så att när man får en fråga som man egentligen vet svaret på men då plötsligt blir det helt blankt och det visar sig att man helt plötsligt inte har en aning om vad man har för favoritfärg, favoritmöbel, favoritbutik, inredningsstil, eller vad för pryl som absolut inte skulle komma in hemmet....saker som jag annars har väldigt raka och bestämda åsikter om.
Haha...jag undrar just hur detta blir!

Njut av sommaren vänner!
Reportagekram

3 kommentarer:

 1. Så mysigt...Jag trivs verkligen hemma hos dig & sååå spännande med "hemma hos reportage" ...
  /Semesterkramar Annmi

  SvaraRadera
 2. Tror att det gick hur bra som helst =)
  Ett vackert hem har ni och du har en väldigt fin inredningsstil..

  Kram Mia

  SvaraRadera
 3. Ha ha ha, det där känns verkligen igen. Hade en fotograf hemma i våras och väntar nu på när det ska komma med i tidningen.
  Vilken tidning var det som var hemma hos dig?
  Spännande och lova att hpjta till så man kan köpa tidningen:-)
  Kram Anna

  SvaraRadera