Uppe bland molnen.


Så här blev hallen på övervåningen efter den lilla makeovern, före-bilder ser ni i förra inlägget.
Skåpet fick byta plats och upp kom de där kuberna från IKEA som jag så många gånger vandrat runt med utan framgång. 





Så hittade jag en lampa i garderoben som jag faktiskt också vid flera tillfällen försökt hitta en bra plats till, jag var trött på den guldiga som hängde i taket tidigare.
Tapeten med molnen på kommer från TapetTerminalen och kartan heter "Eclipse", en alldeles ny karta med flera fina mönster i. Den enfärgade tapeten är samma som satt innan och är en Pigment från Boråstapeter, som heter "Elephant"

Det känns faktiskt lite som att sväva uppe bland molnen när man kommer upp för trappen, och det kan man behöva...för man möts ganska snabbt av två skrikiga och grälsjuka tjejer där uppe.

Det var allt, over and out!

Trevlig söndagkväll
Kramis



3 kommentarer:

  1. Med fake Rolex allt det som sägs om larm är ljudet de flesta av dem ... ja, sorts fult. Mekaniska larm var användbara tidigare eftersom a) andra rolex replica väckarklockor inte fanns tillgängliga och b) eftersom ljudet skulle vara tillräckligt högt för att väcka dig rolex kopia om du sover. Vibrations- / surralarmljudet från de flesta andra mekaniska alarmklockor uppfyller dessa syften, men idag söker lyxklockköpare replika klockor skönhet och förfining framför allt annat. Fula och användbara? Passera. Ganska och värdelös? Kanske inte passera. Ganska och användbar? Nu snackar vi.
    Jag är uppriktig att med rolex kopior tanke på den exklusiva och höga prispunkten för Patek Philippe 5520P-001 Alarm Travel Time, kommer det bara att finnas klockor kopior ett litet antal samlare som någonsin kommer att kunna njuta av att bära en av dessa regelbundet. Föreställ dig att fake rolex höra en trevlig uppsättning klockspel och sedan säga till din gäst, "Tja, vår mötetid är nu slut!" Det är fake Rolex elegant.

    SvaraRadera