TrenderSå var det det där med trender igen.
Hur ser det ut år 2017? 

Ja vad som står ganska klart och tydligt är att vi lämnar det vita bakom oss och ger oss på mera färg. Och då handlar det inte bara om på kuddar, gardiner mm, utan vi kommer nu även vilja ha färg på väggarna.
Personliga hem. Den där ärvda ljusstaken, tavlan, lampan är Oooo så viktig att plocka fram, eller den där porslinsfiguren, keramikvasen, stråhatten du köpte på resan utomlands.
Närhet till naturen, ljusa träslag, hållbarhet, återvunnet material. Så badar vi i sammet! Sammet på kuddarna, överkast, möblerna, gardiner mm.
Konst, målningar, gärna stora pampiga tavlor som sticker ut. Så nu är det läge att fynda gamla målningar på loppisar, för det finns det gott om!
Det sägs att marmor och mässing nu har gjort sitt. Istället kommer ädelstenar som Agat och Ametist och så blir det krom och silver som tar plats istället.
Stora gröna växter som varit så poppis byts ut mot små växter, gärna i terrarium.
Färger: Det blåa som dominerat 2016 kommer inte att försvinna helt. Men kommer få god konkurrens av grönt, gärna mossgrönt. Jordiga och dova pasteller som mullvad, beige, rosa, rost, grönt.


Det var min lilla Trendrapport.
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar