Loppisfynd...ja,nytt gammalt hemsläpat!

Ja i fredags gjorde jag några loppisfynd, tänkte visa er några av dem.
En del av dem åkte direkt ut till Verkstan för målning så dem får ni se senare!

Det blir en hel del tid i Verkstan då det rullar in många beställningar på tegelpannor från er :) Och det är verkligen hur roligt som helst, jag blir såå glad när jag får en kommentar eller ett mail från er att ni tycker om dem och är intresserade. Igår slog jag nya pannor och jag blev väldigt nöjd med dem, de fick precis den formen som jag är ute efter. Det är ofta lätt att de vid ett slag går sönder på helt fel ställe och inte går att använda, men det är bara å köra vidare med hörselkåporna på och hammaren i näven!

Så loppisprylarna...

Den här lilla vasen är jag själv lite förvånad över att jag köpte, det är nog inte riktigt min stil utan ett ovanligt köp för mig. Men jag fastnade för den direkt, något med den tilltalade mig.
3 kr kostade den

En liten glasflaska som jag tänkte ha till dressingar eller olja.
15 kr


Den vita skålen, som får mig att undra om jag blivit som min mamma (ännu mer) Hon köper ofta just detta vita porslin.
20 kr

Det kommer snart mer loppat och shoppat!

Hoppas ni haft en bra dag!
Loppiskram

&....nu funderar jag på om jag ska måla lite i vardagsrummet eller....Nä jag ska nog ta å kika in lite hos er bloggarvänner och se vad ni har för er.7 kommentarer:

 1. men du, så kul, den vita vasen/skålen har ja oxså, använt den en gång, hade flytljus i den, blev väldigt gulligt ! Har oxså varit på loppis idag o fyndat, så roligt. Kram

  psst.. välkommen att gilla skokartongen på facebook ! :P

  SvaraRadera
 2. Hej gumman. Så fina fynd. Ja det kommer snart att komma en brädebeställning här med..

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 3. SV: Åh, tack ska du ha! Vi har haft en fin resa. Dock var inte vädret med oss. Men vi hittade på en massa trevligheter ändå så det vart en bra resa. Härligt med loppisfynd, man blir så glad i magen av sånt=)

  SvaraRadera
 4. Kikar in här hos dig igen :) Vilka underbara loppisfynd du gjorde. Gillar väldigt mycket den lilla glasflaskan.
  Kram
  Nelya

  SvaraRadera
 5. Kul med loppisfynd. Det händer lite då och då här också att man undrar varför man köpt vissa saker, men jag har också bara känt ibland att jag bara måste köpa det.
  Kram Ullis

  SvaraRadera
 6. God kväll :) Jag tycker den blå skålen har charm, kan nog finna sin plats någon stans. Glasflaskan är så vacker, och det vita porslinet är nytt för mig. Har kanske sett det men inte registrerat det, men nu kommer jag nog se det överallt, hihi.
  Vad fina saker du gör, kommer nog med en beställning så småning om, och så får jag lite ångest att jag inte tar tag i mina betongfat...Vänner som väntar på dem. Får nog bli mer som du och sätta fart, hihi.
  Lycka till med målningen.
  Kramkram och sov gott / Nettan

  SvaraRadera
 7. Härligt med loppisfynd!! Fina saker du gör! Kommer gärna tillbaka till din blogg...
  Kram Maria

  SvaraRadera