Trädgårdshjälp

Man blir så tacksam när man får hjälp.
Medans "Lilla E" tog sin middagslur idag gick jag ut och började dona lite i trädgården, där finns ju alltid nåt att göra. Plockade lite vissna blommor, påtade lite i landen, ryckte några ogräs, vattnade.....och då kom det en liten tjej vid namn Phoebe rusande och tjoade -Jag med, jag med! Och i handen höll hon sitt lilla trädgårdskit!
Klart man blir glad när man får hjälp dessutom strålade hon ju av lycka. Sen började det, alla -Varför då frågor som är så himla populära just nu.
Varför gräver du där? Varför gör du så? Varför vattnar du där? Varför är vattenkannan grön? Till slut var jag så söndertjatad och snurrig i skallen att jag inte vet vad jag ryckte upp ur landet kan nog blivit mer än ogräs.

Det söta lilla trädgårdskitet med väska, spade, kratta, vattenkanna och små handskar hittade jag faktiskt på City Gross för 139kr.


Det har varit en skön dag här idag, lagom varmt och soligt.
Hoppas ni också haft en fin dag!

Ha en trevlig tisdagkväll!
Kram

&.....jag är sååå tacksam för er som har röstat på mig i Tävlingen, jag tackar ödmjukast för er röst och för att ni tittar in här hos mig! Och ni som inte röstat ännu, klicka på 5:e stjärnan så får vi högsta poängen ;)
Så en Xtra Kram till Er alla från oss i "Lilla huset bus"

4 kommentarer:

 1. Åh , så gulligt kit. Ja du så många frågor dom kan ha de små liven. Förstår att det var bra med hjälp i landet. Klart jag röstar på dig och håller tummen. Ha de så gott...

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 2. Frågor från dom mindre är många, det är så här också. Lilla J har massor och man vet inte alltid hur man ska svara. Tack rara för den fina kommentaren. Ska försöka hinna med att göra dom också, håller på med min blogg, ändrar och har mig. Må gott kram

  SvaraRadera
 3. åå vilket gulligt kit ! Trevligt med lite trädgårdshjälp ;) Kram

  SvaraRadera
 4. Åhh vilket sätt trädgårdskitt! Kram Johanna

  SvaraRadera