Sorgset farväl

Vilken fullspäckad dag det varit, det har verkligen varit fullt upp från morgon tills nu...som ni nog märkt av tystnaden på bloggen. Har inte hunnit sitta vid datorn idag vilket också kan vara bra ibland.
Har nästan precis kommit hem från en liten släktträff som avslutning denna dag, vilket var väldigt trevligt och borde göras oftare.
Tack Å & M för en trevlig kväll med så mycket gott, ska nog ta vägarna förbi oftare ialla fall!

Och så idag var det då dags att ta ett sorgset och väldigt hjärtskärande farväl av min underbara gamla canapé som stått i tjejernas rum. Vi hade tyvärr inte längre plats för den.

Jag köpte den innan vi ens flyttat in i vårt hus. Jag minns när jag hittade den, såg den och sa till sambon att
-DEN ska vi ha, vet inte vart men någonstans i huset ska den stå!
Nu har den åkt långa vägen upp till Stockholm och hamnat hos den här familjen.

Phoebe har sett fram emot kvällen hela dagen idag, och gått runt malt att vi ska till Å & M ikväll och det kommer bli så roligt, hon undrade vart de bodde och jag förklarade att de bor i ett rött hus på andra sidan av vägen en bit bort. Då sa hon, -Men varför bor de inte i ett grönt hus?  Hmmm, ja vad svarar man på det!
Så frågade jag henne när vi kom hem om hon haft roligt och svaret blev, -Det har varit jäääätteroligt!! Och det är så kul å höra att hon haft en bra dag.

Jag hoppas ni också haft en jäääättebra dag!
Kram

5 kommentarer:

 1. Meeen va fin....har alltid varit min dröm att äga en sådan men har inte hittat någon än ;))
  kram susanne

  SvaraRadera
 2. Japp jättebra dag här. Vilken underbar canape, förstår att de var sorgligt. Tur att det blev lite mys och trevligheter som plåster då. Ha de så fortsatt gott...

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 3. Har haft en toppendag,varit på shabbytur och fyndat både gammalt och nytt b.la en sockerskål från greengate =) Förstår att de va ett sorgset farväl :/ Kram från mej

  SvaraRadera
 4. Är alltid sorgset att skiljas från saker man gillar, men man kan ju inte ha allt kvar om det inte får plats. Låter som om ni haft en bra dag.

  Kram Ullis

  SvaraRadera
 5. lyckans dom som fått "ärva" den av er. Visst är det skoj med barns funderingar. kram

  SvaraRadera