För många järn i elden?

Ja, just nu känns det faktiskt som jag har lite väl mycket på gång....
målning
tapetsering
garderobssortering
skåpstädning....
listan kan bli längre!
Och när Ella sover middag kan jag känna hur paniken startar, får då vill jag ju hinna med så mycket jag bara kan.
Jag gör allt för ofta så här...och drar igång alldeles för många projekt samtidigt att jag till slut inte vet vart jag har röven. Men jag misstänker att jag inte är ensam om att vara mångfaldig projektsättare;) (kan man säga så? Ah, ni fattar va!)

Så här ser framsidehallen ut...och jag vet inte längre hur det gick till eller vart jag ska börja...

Den här gamla armékistan som är fullproppad med tidningar har jag en gång hittat på loppis, tror jag gav 70kr för den.


Örngott tvättade och strukna, fast jag tror inte de ska ligga där egentligen.

välkomna till mitt kaos...inte ofta jag visar sanningen men ibland måste den fram!
Och så sitter jag här och bloggar, ja du Emma...kanske är det dags att få tummen ur...:)

Ha det bäst allihopa!
Kaoskram!
13 kommentarer:

 1. Då har du en del att göra då :) men så länge det är kul kanske det fungerar?!
  Alla har vi kaos ibland eller kanske jämt. Så inget konstigt med det hihi.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag blir såå glad, hihi. Du är inte ensam jag lovar...tänk att vi, speciellt kvinnor vill göra så mycket, och helst allt på samma gång.Min man blir helt svett när jag håller på, hihi.
  Så kör man slut på sig själv varje gång, vilar lite och så är man där igen. Snabbare än man tror, hihi.
  Men livet är så kort och jag har så många idéer och saker jag vill göra, så det måste bli så att man har röven full, hihi.
  Kramkram / netttan

  SvaraRadera
 3. Här har du en till !Har väll tusen projekt.. Idag har jag rivit ur hyllorna i köket... gode tider, de ä saker överallt. får se vart detta slutar..;) Ha en toppenkväll vännen kramar

  SvaraRadera
 4. Härligt med många järn i elden...jag är precis likadan ;) Ska göra det och sen var det ju det och det får vi inte glömma hahaha..Härligt!
  kram susanne

  SvaraRadera
 5. Vad skönt (förlåt). Men jag måste säga att jag släppte en lättnad suck nu när jag såg att det är fler än jag som har för många projekt på g och inte alls hinner eller orkar dem. Det bara fylls på och mer och mer panik över det får jag.
  Skönt att inte vara ensam om att tro att jag är knäpp.

  Kram Teres

  SvaraRadera
 6. Ja precis. Mannen undrar om jag inte nån gång skulle kunna ta och lära mig ta ett rum eller en sak i taget så här är en likadan gumman. Ha de gott

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 7. Åh jag känner igen mig på pricken. En av mina två semester veckor startade så här:) Men det blir ju alltid bra i slutändan.
  Kram
  Paula

  SvaraRadera
 8. skönt med saker att göra men var försiktig med dig själv, man orkar inte hur mycket som helst definitivt inte då man har småttingar också att ta hand om .kram och trevlig helg

  SvaraRadera
 9. Ur kaosen kommer det förhoppningsvis nåt gott ;o) Men jag vet precis hur du har det...projekt upp över öronen är precis vad jag har jag med. Trots att vi är mitt uppe i ett jätteprojekt här hemma, så fortsätter min hjärna att producera nya idéer. Nu har min man sagt klart stopp; han kan inte längre lyssna på alla projekt jag vill starta. Så numera håller jag de för mig själv och smygstartar när han inte ser på ;o)))

  Lycka till med hallen, det blir alldeles säkert jättefint när det blir klart!
  Ha en skön helg!
  Kram
  Ulrika

  SvaraRadera
 10. Oj, vad jag kände igen mig. Speciellt nu i flytt tider. Håller på o packar ner saker som inte behövs innan vi flyttat, o samtidigt planerar jag inför inköpen till de nya hemmet...fantiserar om hur de olika rummen ska renoveras osv...o till råga på allt så ska jag börja jobba i september. så vi får väl se hur jag ska fixa det...

  Lycka till med alla projekten o så måste jag bara tala om ännu en gång att de e fantastiskt roligt och inspirerande att läsa din blogg :)
  Kram Tanja

  SvaraRadera
 11. Jag tror alla vi känner igen oss. Men kreativa människor kan nog ha många järn i elden. men i slutänden blir det alltid bra ... eller hur?
  Jag tycker det verkar som att du har en bra plan... kram Lotta

  SvaraRadera
 12. Känner alltför väl igen det där... Men man måste faktiskt tanka inspiration ibland och då är väl bloggning ett bra sätt??? Och TACK för att du visar verkligheten också, det känns skönt att det finns fler som har det lite rörigt. Bra med omväxling på inspirations-stylade bilder och verklighetsbilder.//kram maria

  SvaraRadera
 13. Hej vännen!
  Åh, så härligt att se att det finns fler som jag, hihi! Vår "finhall" står i träda inför kommande renovering i höst, det ser förskräckligt ut med målarburkar och allehanda verktyg sedan vi renoverade allrummet en trappa upp... *suck* Kan bara trösta mig med att det snart kommer bli fint. =)

  Kram ♥

  SvaraRadera