Tecken!

Igår var jag frånvarande både här och även här hemma, jag har haft huvudvärk i flera dagar nu och troligtvis har jag gjort något med nacken. Men igår blev det så illa att jag inte orkade göra någonting mer än hålla koll på barnen. Sitta vid datorn var inte att tänka på, läste endast era goa kommentarer för å pigga upp mig lite men sen var det bara att slå igen maskinen igen.
Tyvärr är detta inget ovanligt då jag alltid haft problem med rygg och nacke så ibland får jag en sån här omgång, yr i bollen, illamående och det dunkar bakom ögonen...ja ja, nog om det tråkiga...eller kanske ska jag se det som ett tecken på att ta det lite lugnare, och det vet vi ju hur det blir med det;)

Röran har börjat trasslas upp och jag har fått lite ordning på hyllorna. Dessa hyllorna sitter mittemot toaletten på vägen in till lekrummet, där förvarar jag några av Ellas tröjor och pyjamaser. Som ni ser så hamnade till slut örngotten där och man börjar kunna skymta golvet i hallen igen:)


Dukar, många av dem är loppisfynd


Längst in skymtas lekrummet och tjejernas lilla kök


Det var många som kände igen sig i mitt tidigare inlägg om att starta många projekt:) Även om jag misstänkte detta så är det ändå väldigt skönt att få det bekräftat, det är skönt å veta att man inte är ensam när jag här hemma ibland kan känna mig lite ensam om att tycka,  -Att det där vore väl en bra grej!!

Om huvudet gör som jag vill idag så hoppas jag på att kunna fortsätta med min organisering och städning idag!

Ha det bäst!
Kram!

&....jag får många frågor om tapeter, tegelpannor, brädor mm. om jag missar att svara någon (vilket jag ber om ursäkt för)...Hör gärna av er igen!

2 kommentarer:

 1. Hoppas att du mår bättre!!!
  Vet hur det är..just detta med nacke och axlar..!
  Ja, kan väl kanske ha lite att göra med..just att du behöver ta det lite lugnare...men som sagt inte alltid lätt..när man vill såå mycket!
  Önskar dej en fortsatt skön lördag...utan huvudvärk!!!
  Kram Annika

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Hoppas du är bättre idag, vet precis hur det är då jag tyvärr ofta hämnar där själv ;((
  Ha det!!
  kram susanne

  SvaraRadera