Moving on...

Vet inte varför...men ett litet obehag snurrade inom mig igår!
Nervös över att mitt gårdagsinlägg skulle verka löjligt och fånigt, jag knaprade knäckebröd som aldrig förr......men idag när jag läser igenom alla varma, helt underbara och väldigt många kommentarer från er alla så känns det bättre! Så många fina och stöttande ord, då står det ju klart att jag inte kan sluta blogga:) Det tar tid, är lite jobb och (ibland) händer något som gör det ledsamt. MEN så många nya vänner jag fått och det är det viktigaste, NI är viktigast!

Nu går jag vidare.....

Idag blir det handling för Ella och mig, Phoebe ska strax iväg till dagmamman efter sommaruppehållet ska bli spännande och se hur det går efter att varit hemma ganska många veckor.

Hoppas ni får en bra dag!
Kram!4 kommentarer:

 1. Låter såå bra!!! Att du inte ger upp bloggandet!!! Tackar för det!!
  Du får göra som min äldsta dotter..när hon skulle lära sig cykla..hon sa till mej att inte släppa cykel..vilket jag gjorde...och givetvis gjorde hon en riktig vurpa!! Men ist för att börja gråta...reste hon sig upp..borstade av sina knän och sa " Jag ger mej aldrig "!!!
  Sen cyklade hon som aldrig förr!!!
  Ha en fortsatt underbar dag...utan..knäckebröd..för dom behövs inte längre!!!
  Kram Annika

  SvaraRadera
 2. Det hoppas jag att du är kvar här hos oss. Vi har ju nyss lärt känna varandra:).
  Hoppas oxå att du är GLAD!
  Varm kram

  SvaraRadera
 3. Vad skönt att höra att du fortsätter att blogga! Även om jag bara varit in här några få gånger så tycker jag det vore himla trist om du slutade. Du har så mycket fint som inspirerar!! Tack.

  SvaraRadera
 4. Härligt!

  Underbar knäckebrödsförvaring köpt var?

  SvaraRadera